Afmetingen, gedraagden zich in het tijdvak van ottaivaniya leggend

STENIG ARBEIDT

Hekje reductie prochnosti en de stabiliteit van leggend, beduidend deformativnost zijn, unevenness ottaivaniya en sediments, karkateristiek voor de winter leggend in het tijdvak ottaivaniya en tverdeniya. Daarvandaan in de dooi tijdvak uurwerk de toestand van constructies, om vroegtijdig om noodzakelijke afmetingen te accepteren en om de handelswaar kwaliteit van de oprichting van het mannelijk lid te bevoorraden.

Afmetingen koppelden van ottaivaniem leggende, bedragen volgende. Op de beeindiging leggend van iedere verdieping vestigen controle battens en met betrekking tot het observeren voor de winter en voorjaar voor osadkoi muren. Tot toe consolideren vooruitgang potepleniya stoikami visyachie muren en peremychki proletom elk meer 2,5 m, podklinivaya paardenstal. Tijdelijke paardenstal handhavende muren of perekrytiya in het tijdvak van hen ottaivaniya, moeten terzijde van de wiggen transversal podkladki van de spant van zachte rassen (asps hebben, van de pijnboom) welk konden in de sediment van de muren sminatsya aslant volokon. Voor de vooruitgang ottepelei horizontale borozdy, nezadelannye nesten overlegd baksteen.

Met de vooruitgang van hartelijke weersgesteldheid met perekrytii stalen constructie garbage, niet toepasselijke materielen, raskreplyaiut in transversal richting vrijelijk kostende colonnes, van prostenki en muur, hoogtepunt welk overtreft hun lijvigheid meer dan in zes tijdperken.

In het tijdvak van ottaivaniya leggend, door geleggde-ontluiken methode zamorazhivaniya, alsmede in kunstmatig zijn progreve alsmaar de meeste gespannene constructies schouwen: Lees de integriteit van leggend van deze stadsdelen (van de colonnes af, prostenkov, van de houders beneden groot belastte progonami, van de vervoegingen van de muren en plaatsen opiraniya opalubki peremychek).

Voor de controle ottaivaniya, van en tverdeniya verdunning in shvakh leggend van gelijke verdunning, waarover vozvodilis stenige constructies, izgotovlyaiut controle verzamelt-Cuba en slaan hen in gelijke voorwaardes op, in wat resideert leggend. Met betrekking tot de toestand van stalen rechter omstreeks prochnosti leggend.

Achter de leggende toestand observeren voor alle tijdvak ottaivaniya en navolgend tverdeniya. In de verschijning in leggend van de krakken of in de verwerping van de constructies van vertikali onmiddellijk afmetingen nemen naar verhoedend van de nader deformaties, met betrekking tot de vergroting van overdriven constructies. Alle afmetingen met betrekking tot wisselborgtocht van de stabiliteit van de winter leggend volgt om ook in ottaivanii leggend op de verdunningen met chemische toevoegingen waar te maken.


Alle clausules van het hoofdstuk "Fabricage van stenige en oprichting van het mannelijk lid werken in de winter van"

De eigenaardigheden van fabricage van werken in negatieve temperatuur

Leggend door de methode zamorazhivaniya

Leggend op de verdunningen met chemische toevoegingen en met navolgend ottaivanie en progrevom

Butobetonnaya leggend

Vereisten naar bemantelend van sbornykh constructies

Afmetingen, gedraagden zich in het tijdvak van ottaivaniya leggend

Ongeval voorkoming