Oprichting van het mannelijk lid huisvestingen

STENIG ARBEIDT

Oprichting van het mannelijk lid apparaten en huisvestingen dienen voor de verovering (stropovki) van constructies klommen, van de tijdelijke vasthechting van hen en vyverki, de organisaties van de werkplek van adjusters.

Gruzozakhvatnye apparaten worden voor stropovki de eerste beginselen (van de details) en de bracings van hen naar de agrafe van de oprichting van het mannelijk lid samenstel van bewegende delen benoemd. Tussen deze zijn stropy van stalene touwen, beeindigt welk worden door de agrafeen of koushami toegerust; Veroveringen voor stropovki constructies welk hebben geen oprichting van het mannelijk lid lussen; Traversy voor de kweken van krupnorazmernykh eerste beginselen.

Huisvestingen voor tijdelijke vasthechting en vyverki constructies, stellen op de plaats in: Louter en groepering dirigenten, podkosy, rechtbank-nietjes.

Huisvestingen voor organiserend van de werkplek van adjusters en de wisselborgtochten van verantwoorde arbeidsomstandigheden: Inventarnye podmosti, ladders, de eerste beginselen van schermt, stellazhi, containers.

De meeste verbreid type in tweeen kostend inventarnykh podmostei, dacht gemakkelijke shift en veelvoudige toepassing, - beweeglijke stekken (vijg toe. 117, en). Izgotovlyaiut blochnye stek en teleskopicheskie die inlaat noodzakelijkheid om het hoogtepunt van de hoogte van aan het werk stek te veranderen. Hieraan typen podmostei betr inventarnaya stek-stremyanka (vijg. 117, b) voor adjuster en welder, alsmede door stoliki-stremyanki hoogtepunt 0,75... 0.9 m.

Moнtafныe пodmocth: a - пeрedchfнaя плoщadka, b - плoщadka-ctрemянka

Vijg. 117. Oprichting van het mannelijk lid podmosti:
En - beweeglijke stek, b - stek-stremyanka

Voor de communicatie tussen de verdiepingen van bouwend het tijdvak van bemantelend van de constructies gelden inventarnye pristavnye ladders met poruchnyami (vijg. 118, en). Tot toe de richten installatie van permanent perilnykh barrieres op de ladder vlucht van de trappen en stekken tijdelijke inventarnye barrieres (vijg op. 118, 6); Hen brengen door de rechtbank-nietjes aan maar meteen te bepantseerden beton eerste beginselen.

Moнtafныe прhcпocobлeнhя: a - hнceнtaрнaя прhctacнaя лectнhca, b - cрemeннoe ogрafdeнhe нa лectнhce

Vijg. 118. Oprichting van het mannelijk lid huisvestingen:
En - inventarnaya pristavnaya ladder, b - tijdelijk schermen op de ladder

Zodoende, openingen behoeden in mezhduetazhnykh perekrytiyakh en met betrekking tot omlijning perekrytiya op de landsgrens zakhvatok. Op de openingen kunnen inventarnye barrieres op stoikakh (vijg vastliggen. 119, en). Stel deur openingen in de muren en windows openingen ook voorlopig dichtbij inventarnymi door de afrasteringen (vijg open. 119, b). Zelfde barrieres (vijg. 119, in) stellen op de toegangen in liftovye collieries in.

Инceнtaрныe ogрafdeнhя: a - прoemы c пeрekрыthh, b - okoннogo прoema, c - cыхodы c лhфtocую шaхtу

Vijg. 119. Inventarnye schermt:
En - openingen in perekrytii, b - van het windows opening, in - uitwegen in liftovuiu colliery


Alle clausules van het hoofdstuk 'Oprichting van het mannelijk "lid werken in de oprichting van het mannelijk lid van stenige gebouw'en

Algemene informatie en verlangt

Oprichting van het mannelijk lid samenstel van bewegende delen, huisvestingen en instrumenten

Aanneming van en skladirovanie sbornykh constructies

De toebereiding van eerste beginselen om te tillen. Stropovka

Breng en de installatie van de constructies op

Bemantelend van de kelders en de muren van de kelders

Bemantelend van sbornykh het gepansterde beton eerste beginselen van de baksteen gebouwen met betrekking tot de motie van leggend

Bemantelend van krupnopanelnykh bulkheads

Bemantelend perekrytii

Bemantelend van sanitari-technische cabines, musoroprovoda, van liftovykh collieries

Vereisten naar de bemantelende kwaliteit