Balkon borden

STENIG ARBEIDT

Naar bemantelend van het balkon borden te werk gaan met betrekking tot alle lengte zakhvatki na de oprichting van het mannelijk lid van de muren en beddengoed perekrytiya overheen de verdieping. Bemantelend beginnen met de installatie van mayachnykh borden met betrekking tot boorden zakhvatki. Met het dit draaien op uitzicht zegel op perekrytii en repare door de gewaagdheden de positie van het balkon bord uit. Op navolgende verdiepingen positie risok complementarily controle met betrekking tot het balkon van nizhelezhashchego verdieping benuttend met het dit draaien op uitzicht otvesom uit. Na de installatie van mayachnykh borden, gelijkheid koord-prichalku. Met betrekking tot hun buitenst opper arris, op de lengte alle zakhvatki, en met betrekking tot het de overblijfsel vestigen van de borden. Borden stropuiut in het algemeen vier-vetvevym stropom. Rastvornuiu bed razravnivaiut kelmoi, niet tekeergaan20...30mm tot toe obreza muur.

Balkon borden bed 2 adjuster houdend het evenwicht de nauwkeurigheid van de verlaging van het bord met betrekking tot gewaagdheden en koord-prichalke. Bord moet bedded horizontaal zijn of met kleine vooringenomenheid te op vrije voeten voleindigen. Gorizontalnost borden lezen beddengoed regel met de hoogte in twee over en weer loodrechte aanwijzing af. In de vooringenomenheid in longitudinal richting bord opbrengen en verzuimen opnieuw rastvornuiu bed ingebogeten. De vooringenomenheid terzijde van het gebouw elimineren in de installatie tijdelijk stoek of tyag.

Tijdelijk bracings zijn (vijg. 137, en) richten rechter na het beddengoed van het bord op. Met het dit uitdraaien op uitzicht paardenstal 2 stellen op het balkon van nizhelezhashchego verdieping in en benuttend vintovoi cambrel, leuning adapteerde bord 1. Het bord positie handelen veranderende lengte paardenstal natyazhnoi muftoi. Op de agrafe van de oprichting van het mannelijk lid samenstel van bewegende delen bord verblijf podveshennoi tot toe de complete installatie van tijdelijk striemend en tot toe die, hoe eindelijk zal vyvereno de positie van het bord, en zakladnye details wil privareny naar ankeram.

Balkon borden krepyat generaal, privarivaya, stalene kernen naar de oprichting van het mannelijk lid lussen van de borden perekrytiya en balkon (vijg. 137, b).

Moнtaf baлkoннoй плhtы: a - cрemeннoe kрeплeнhe baлkoннoй плhtы пodkocom, b - ccaрka detaлeй kрeплeнhя, c - рacctaнocka; 1 - baлkoннaя плhta, 2 - ctoйka

Vijg. 137. Bemantelend van het balkon bord:
En - de tijdelijk striemend van het balkon bord podkosom, b - lassend van de details van striemend, in - rasstanovka;
1 - balkon bord, 2 - paardenstal

Gepansterd beton peremychkami supercede windows en deur openingen. Hen bed op rastvornuiu bed na completerend van leggend prostenkov. Ryadovye (niet lager) peremychki proletom tot toe 2m bricklayers bed door de hand. Lager peremychki stropuiut dvukhvetvevym stropom voor de oprichting van het mannelijk lid lussen en richten door de kraan op. In het beddengoed peremychek de nauwkeurigheid controleren van hun installatie met betrekking tot verticaal kentekenen, gorizontalnost en de diepte van zadelki beeindigt (opiraniya op de muren).


Alle clausules van het hoofdstuk 'Oprichting van het mannelijk "lid werken in de oprichting van het mannelijk lid van stenige gebouw'en

Algemene informatie en verlangt

Oprichting van het mannelijk lid samenstel van bewegende delen, huisvestingen en instrumenten

Aanneming van en skladirovanie sbornykh constructies

De toebereiding van eerste beginselen om te tillen. Stropovka

Breng en de installatie van de constructies op

Bemantelend van de kelders en de muren van de kelders

Bemantelend van sbornykh het gepansterde beton eerste beginselen van de baksteen gebouwen met betrekking tot de motie van leggend

Bemantelend van krupnopanelnykh bulkheads

Bemantelend perekrytii

Bemantelend van sanitari-technische cabines, musoroprovoda, van liftovykh collieries

Vereisten naar de bemantelende kwaliteit