Raskladka baksteen op de muur

STENIGE WERKen

Bakstenen stelen beschikbaar op vozvodimoi muur, op welke wijze het is mogelijke nader naar het beddengoed plaats: Voor lozhkovykh toerbeurten - naar parallel muur, of beneden kleine hoek ernaar. Voor tychkovykh roeit - loodrecht bijlen van de muur. Voor buitenste versty baksteen raskladyvaiut op de inner half van de muur, en voor inner versty - op buitenste. Whereat bed bestempelde als voor het beddengoed versty of zabutki, houden zich niet door de baksteen bezig.

Op de muren door de lijvigheid van 2 bakstenen en elk meer voor tychkovykh buitenst verst (vijg. 30, en) baksteen raskladyvaiut stopkami met betrekking tot 2 baksteen loodrecht van de as van de muur met de hiaaten tussen hen 1/2. Baksteen of hoek-wijs 45° naar de muur as; Voor lozhkovykh buitenst verst - stopkami met betrekking tot twee baksteen parallel van de as van de muur of hoek-wijs 45° ernaar met de afstand tussen stopkami een baksteen.

Op de muren door de lijvigheid 11/2 baksteen voor tychkovogo een aantal bakstenen bed stopkami met betrekking tot twee baksteen parallel van de as van de muur met de afstand tussen stopkami 1/2 baksteen; Voor lozhkovogo toerbeurt ook, maar met de hiaaten tussen stopkami een baksteen (vijg. 30, b).

Op de muren door de lijvigheid een baksteen voor lozhkovogo een aantal bakstenen situeren stopkami met betrekking tot twee baksteen gezinde posredine muren, parallel zijn as met de afstand tussen stopkami 1 baksteen; Voor tychkovogo toerbeurt - op het midden van de muur van loodrecht zijn as met de afstand tussen stopkami 1/2. Baksteen (vijg. 30, in).

Rackлadka khрпhha прh kлadke cteн toлщhнoй: a - dca c пoлochнoй khрпhha, b - пoлtoрa khрпhha, c - odhн khрпhh; 1 - dля tыhkocoй ceрctы, 2 - dля лofkocoй ceрctы

Vijg. 30. Raskladka baksteen in leggend van de muren door de lijvigheid:
En - twee en een half van de baksteen, b - anderhalf baksteen, in - een baksteen;
1 - voor tychkovoi versty, 2 - voor lozhkovoi versty

Voor de muren en bulkheads door de lijvigheid 1/2 baksteen baksteen raskladyvaiut parallel as van de muur met betrekking tot een vriend voor andere

Baksteen situeren op de muur verscheidend op50...60sm van de plaats van het beddengoed, om suitably was naar het bed rastvornuiu bed. Whereat op de shift van de baksteen aankondiging rem van het beddengoed wordt de minimale boel van de moties genodigd hebben. Raskladyvaya bakstenen op de muur, opleten, om de verheffing van het gebouw zij werden kant, niet van de verwondingen en otkolov gedraaid.

Totaliter de gevallen voor leggende buitenste versty baksteen raskladyvaiut op de inner deel van muur, en voor leggend inner versty - op het buitenste deel van muur. In leggende zabutki baksteen raskladyvaiut op buitenst verste.


Alle clausules van het hoofdstuk "Brickwork"

Het systeem van de verband van leggend

De werkwijze van brickwork

Verscheping, skladirovanie, onderwerpend van en raskladka baksteen op de muur

Onderwerpend, van rasstilanie en razravnivanie verdunning

Methodes en de opeenvolging van leggend. Types rasshivki shvov

Leggend van de muren en hoeken

Leggend van de colonnes en prostenkov

Bepantseerde brickwork

Leggende peremychek, inktkokeren

Apparaat deformational shvov

De werkplek van bricklayers

Organiserend van de arbeid van bricklayers

Opeenvolgende controle en vereisten naar de leggende kwaliteit. Algemene vereisten

De eigenaardigheden van de oprichting van het mannelijk lid van stenige constructies in seismoopasnykh zones

De regels van technische zekerheid