Baksteen bulkheads

STENIG ARBEIDT

Bulkheads van de baksteen, van gipsovykh borden en de Stones van correcte vorm, doorgaans, vykladyvaet koppeling "gelijk" door de etappes. Werkplek zal met betrekking tot gebruikelijke blauwdrukken met de vergoeding voor betonnene voorwaardes ordenen.

Baksteen bulkheads. De lijvigheid van de baksteen bulkheads algemeen is egaal 1/4kirpicha in de bulkhead lengte tot toe 3m en hoogtepunt tot toe 2,7 m, en in ruimere lengte naar en het hoogtepunt van bulkhead - 1/2 baksteen.

Bulkheads vykladyvaiut op de postzegel verdunning niet onderaan 10. Voor de stabiliteit van hen armiruiut door de staven van stalene armatuur door de diameter niet boven 6 mm, en in de plaatsen van de vervoeging met de hoofdstad muren zabivaiut staal ershi of shtyri.

In leggende bijzondere aandacht loon die, om shvy stond bijstere goede bol verdunning, iedere baksteen bezet correcte positie, en leggend was vertikaal.

Om te verkrijgen de handelswaar kwaliteit van leggend van de hoeken, is aanraadde aan gelden schimmels van de grondslagen (vijg. 93, en), ostrogannykh met buitenst en otfugovannykh van inner aan het werk kant. In de oprichting van het mannelijk lid van bulkheads in de huisvestingen, waar als vroeg als worden perekrytiya bemanteeld, gietvorm oprichten met betrekking tot otvesu vraspor tussen seksen en plafond van de huisvesting. Hoekige bakstenen bed back moet steunen om met de verband te boetseren. Geldend van zodanig gietvorm stijft de niet alleen ruimere nauwkeurigheid van de installatie van bulkheads maar ook verreweg versnelt het werk bricklayer.

De bulkheads van hygienisch facilitieses vykladyvaiut met geldend van het metaal boetseren 4 (vijg. 93, b) voor bezrazmetochnoi leggend, gietvorm richten met betrekking tot gewaagdheden veroorzaakt masterkom op. Vylozhiv voorop twee een aantal van leggend met betrekking tot boetseren, de kwaliteit lezen van volbracht leggend af en branden gietvorm los. Vestig hoekige schimmels of gebruikelijk poryadovki en continueer leggend van de muren. Met betrekking tot de motie van leggend bricklayers zabivaiut in shvy hoofdstad muren2...3 metaal ersha met betrekking tot hoogtepunt muren grendelende ernaar zachte bedrading de staven van de armatuur. Van ieder kant van de deur opening op de hoogte 1/4 - 1/6 opening van de bodem en top het instak leggend van hout antiseptirovannye kurken (de grootte van hen algemeen is egaal 1/2 baksteen) voor de navolgend beukend ernaar van dvernykh dozen.

Vylozhiv bulkheads op het hoogtepunt van de etappe, bricklayers stalen van hygienisch direct toegankelijk poddon van onder de baksteen, richten door de kraan in hygienisch direct toegankelijk podmosti op, stellen erop poddon met de baksteen in, doos met de verdunning en bepantseerde beton peremychku 6 voor de openingen en continueren leggend van bulkheads (vijg. 93, in). Met betrekking tot de leggende motie armatuur vestigen, kurken voor striemend van dvernykh dozen, peremychku 6 overheen de openingen. Vertikalnost en gorizontalnost de toerbeurten van leggend periodiek checken otvesom, door de regel en hoogte. Leggend aline door gemakkelijke postukivaniem hamer-kirochkoi volgens de regel, gehecht van de buitenzijde kant van bulkheads.

Kлadka пeрegoрodok caнузлoc: a - шabлoн hз docok dля kлadkh уgлa, b - нahaлo kлadkh caнузлa пo metaллhheckomу шabлoну, c - kлadka c пodmocteй; 1 - cteнkh пeрegoрodok, 2, 4 - шabлoны, 3 - ящhk c рactcoрom, 5 - пaket c khрпhhom, 6 - пeрemыhka

Vijg. 93. Leggend van de bulkheads van hygienisch facilitieses:
En - boetseren van de grondslagen voor leggend van de hoek, b - de beginneling van leggend van hygienisch direct toegankelijk met betrekking tot metaal boetseren, in - leggend met podmostei;
1 - de muren van bulkheads, 2, 4 - schimmels, 3 - doos met de verdunning, 5 - collo met de baksteen, 6 - peremychka


Alle clausules van het hoofdstuk "Leggend van keramische en kunstmatige Stones"

Leggend van keramische en pustotelykh Stones

Leggend van de muren van beton en natuurlijke stenigingen

Verscheiden leggend

 

Leggend van bulkheads

Vereisten naar het beddengoed kwaliteit