Constructie arbeid verwerken

STENIG ARBEIDT

De constructie werkwijze (van de oprichting van het mannelijk lid) van de object, naam door de constructie vervaardiging. In de compositie het komt het een aantal van de constructie en oprichting van het mannelijk lid werken binnen.

Constructie en oprichting van het mannelijk lid werken - dit complex van de werken volbracht op de constructie stek (object), resultaat welk zijn vozvedennye de constructies van het gebouw en constructies. Constructie en oprichting van het mannelijk lid werken eigentijds het een aantal van de constructie arbeid werkwijzen voerden in egards naar het beton uit en bij voortduring voorwaardes veranderden met een uitzicht betreffende de receptie van de constructie aanmaak, t. Door hem. Gerede gebouwen of constructies. Ongedeeld zwoegen werkwijzen maken aan het werk een broodwinning, ingewikkeld - van op gelijke tijdperk aan het werk diverse broodwinningen waar. Het is bijvoorbeeld, de koppeling van bricklayers volbrengt eenvoudige werkwijze - gedragingen leggend, en ingewikkelde brigade bestaand niet enkel van bricklayers maar ook van aan het werk andere broodwinningen, - ingewikkeld (ingewikkeld) constructie werkwijze - vozvodit de baksteen muren van het gebouw.

Afhankelijk van wijzende constructie arbeid werkwijzen brengen tijdperk door: Belangrijkste, hulp en vervoeren. Naar belangrijkste werkwijzen houden zodanig stand, als gevolg eiser welk, worden de delen van constructies of constructies, t gemaakt. Door hem. Constructie aanmaak. Naar hulpe werkwijzen houden zodanig stand, met behulp van welk wordt constructie aanmaak, maar zij noodzakelijk voor de voerend van belangrijkste werkwijzen niet gemaakt; Om - werken met betrekking tot de shift van de materielen te vervoeren en gerede details naar bouwden object en naar de werkplek. Vervoer werkwijzen volbracht in zagotovke materielen en details op de plaats ofs werk, naam ook zagotovitelnymi.

Constructie arbeid werkwijze - dit stellen van de operaties in.

Aan het werk operatie - dit deel van constructie werkwijze, bij wie niet materie zwaaien, het boordgeschut van de arbeid en de compositie van executors om. Operatie hoe eenvoudigst organisatorisch van niet deelbaar en technologisch eenvormig werk geen geoefende aanmaak geeft, maar noodzakelijk voor zijn receptie, bijvoorbeeld van raskladka baksteen op de muur. Aan het werk-aannemersbedrijf het is noodzakelijk om het een aantal van de operaties stap voor stap voor andere waar te maken of zelfs om hen in ene doorlopende werkwijze te combineren, om te maken elk het type van werken waar.

Aan het werk operaties en constructie arbeid werkwijzen brengen tijdperk mekhanizirovannye en handleiding door. Het is zo, ryt sloten het is mogelijk door excavator (mekhanizirovannyi werkwijze) en door de hand; Om mastichnuiu isolatie op geisoleerd vlak - door de hand door kistyami en mekhanizirovannym methode - napyleniem met behulp van kompressornoi verstuiver te veroorzaken.

Mekhanizirovannye werken volbracht met gedeeltelijk alsmede met ingewikkelde mechanisering. Ingewikkeld-mekhanizirovannye werk - van dit werk volbracht door de ingestellen van de machines, van de samenstel van bewegende delen en installaties bevoorradende mechanisering van alle zware en arbeidsintensieve werkwijzen en selecteerde zodoende, om daardoor hun samenwerking werd hoogst voor moderne technische hoogte arbeid capaciteit bereikt. Het is bijvoorbeeld, opgraving kotlovana door excavator met de voedingsbodem inlading in avtosamosvaly en de navolgende shift van de voedingsbodem in otval avtosamosvala - complex-mekhanizirovannyi werkwijze.

Basisprincipe uitbouwing van de technische en economische hoogte van de constructie vervaardiging, de verrichting van hoogste arbeid capaciteit is mogelijk leix in de uitvoering van construerend door industrieele methodes. Beneden de construerende industrialisatie begrijpen organiseren van de constructie vervaardiging met de toepassing complex van-mekhanizirovannykh de werkwijzen van de oprichting van het mannelijk lid van de gebouwen en constructies en de progressieve methodes van de constructie met de brede toepassing van sbornykh de constructies van de hoge graad van de fabriek paraatheid.


Hoofdstuk "Gegevens op de delen van gebouwen en fabricage van burgerlijke werk'en

De rangschikking van de gebouwen en vereisten ernaar:

Het belangrijkste ontwerp eerste beginselen van de blauwdrukken van de gebouwen:

 

Besefen omstreeks burgerlijke werken, werkwijzen en de organisaties van aan het werk koppelingen:

De types van constructie en oprichting van het mannelijk lid arbeidt: