Rangschikking

STENIG ARBEIDT

Diverse gebouwen en constructies (constructies) brengen tijdperk fabricerend en cultureel-alledaags door. Constructies welk houden algemeen van de huisvestingen aangeduid voor de bewoning, fabricerende of andere activiteit van mensen, naam door de gebouwen in. Constructies speciale technische benaming, naam door de constructies. Erin ook kunnen huisvestingen voor mensen zijn, niettemin deze huisvestingen stelen niet van de functioneel wijzend van de oprichting van het mannelijk lid vast. Tal van zodanig constructies naam door de constructie constructies. Het is bijvoorbeeld: Bruggen, masten, bedijking, tonneli, vodozabornye constructies, shliuzy.

Gebouwen met betrekking tot benaming podrazdelyaiut: Residentieel, maatschappelijk en fabricerend. Naar residentiele gebouwen houden kvartirnye huizen voor de permanente bewoning van mensen, hotels en tehuizen voor de bewoning voor de term van het werk of ucheby stand.

Burger gebouw worden voor de maatschappelijke dienst van bevolking en de sitings van administratieve werkkringen en publieke lichamen (winkels, kinoteatry, polyclinics en t benoemd. D.).

Fabricerende gebouwen dienen voor de verkaveling industrieele en landbouwkundige proizvodstv en de wisselborgtochten van noodzakelijke voorwaardes voor de arbeid van mensen en de ontginning van toerusting verwerken. Naar de bedrijfsgebouwen fabricerende corpora behoren tot van de fabrieken en fabrieken, van de ondernemingen van verkeer, van energetics, winkels, stallingen, depot, kompressornye. Naar landbouwkundige gebouwen, - bestempelde als voor de inhoud van fabricerende noodzakelijkheden van landelijke economie, bijvoorbeeld: Barakken, ptichniki, ovoshchekhranilishcha en zernokhranilishcha.

Elk gebouw heeft ondergronds onderdeel welk bevindt zich onderaan banquette of otmostki, en boven-knarste.

Huisvestingen, diepte welk bevinden zich op een hoogte, zal verdieping vormen. De verdiepingen van boven-knarsten onderdeel, diepte welk zetelen op de hoogte otmostki of hoger boven, heten boven-grond. De verdiepingen van de ondergrondse onderdeel, diepte welk zetelen onderaan hoogte otmostki, heten tsokolnymi, als onderaan otmostki bevindt zich niet boven de half van het hoogtepunt van de huisvestingen, en podvalnymi, als onderaan otmostki gebouw resideert elk meer halveert van het hoogtepunt van de huisvesting. Huisvestingen werkten cherdachnoi de delen van gebouw in, heten mansardnymi.


Hoofdstuk "Gegevens op de delen van gebouwen en fabricage van burgerlijke werk'en

De rangschikking van de gebouwen en vereisten ernaar:

Het belangrijkste ontwerp eerste beginselen van de blauwdrukken van de gebouwen:

 

Besefen omstreeks burgerlijke werken, werkwijzen en de organisaties van aan het werk koppelingen:

De types van constructie en oprichting van het mannelijk lid arbeidt: