Elektroprigrev

STENIG ARBEIDT

Geldende deze methode, butovyi stenig bed zonder de reductie podogreva, maar iedere steniging louteren van de sneeuw en naledi. De temperatuur van beton mengeling moet zodanig zijn, om temperatuur bedded in de mengeling constructie naar het moment van het insluitsel elektroprogreva was niet onderaan 10°C. In bedded mengeling, daling electrodes welk dan koppelen naar genetwerkte voltage.

Electrodes stelen beschikbaar in leggend verschillend. De schikking van de groeperingen van electrodes aslant kelder in teplotekhnicheskom houding elk meer doeltreffend, maar in dit geval onmogelijke hen oborachivaemost. Het is tevens, electrodes stremen beddengoed buta. Daarvandaan gedrag algemeen met behulp van electrodes, nashivaemykh op inner vlak opalubki gestookt.

Ongeacht van de methode van vyderzhivaniya leggend in positieve temperatuur (tot toe verkrijging gegeven prochnosti) de toestand van stichting, waarover het bed beton mengeling, alsmede de methode van zijn beddengoed, moet mogelijkheid zamerzaniya beton mengeling in styke met de stichting verdrijven.

De leggende stratum van kracht styka tot toe beddengoed van beton mengeling otogrevaiut (temperatuur moet niet onderaan 2°C) zijn en verdedigen tegen zamerzaniya tot toe verkrijging door beton mengeling eiste prochnosti op.

De beton kwaliteit in het apparaat van de kelders controle, systematisch lezende de woeligheid van de mengeling en de nauwkeurigheid van dozirovki boekband agent en zapolnitelei.

Het is tevens, meten de temperatuur van beton mengeling in uklaDke en schouwen temperatuur regime tverdeniya van beton. Met het dit draaien op uitzicht in leggende vrijaf nesten met de kurken uit, om het is mogelijk was om warmtemeter rond de middelmaat van leggend en op het vlak te vestigen. Ook stellen van prochnost controle stalen van beton vast.

Gegevens op de methodes en de termen van vyderzhivaniya butobetonnoi leggende en de stalen van beton voor controleren het prochnosti, omstreeks de temperatuur van leggend en smoorhi regime zijn vyderzhivaniya afgezeken in the journal van de controle van de temperaturen welk makelij in de aanneming van de werken.


Alle clausules van het hoofdstuk "Fabricage van stenige en oprichting van het mannelijk lid werken in de winter van"

De eigenaardigheden van fabricage van werken in negatieve temperatuur

Leggend door de methode zamorazhivaniya

Leggend op de verdunningen met chemische toevoegingen en met navolgend ottaivanie en progrevom

Butobetonnaya leggend

Vereisten naar bemantelend van sbornykh constructies

Afmetingen, gedraagden zich in het tijdvak van ottaivaniya leggend

Ongeval voorkoming