Documentatie op fabricage van werken met betrekking tot constructie

STENIGE WERKen

Constructie en oprichting van het mannelijk lid werken in construerend van de gebouwen en constructies waarmaken met betrekking tot aan het werk werkjes ontwikkeelden zich volgens betuigd door het project.

Project ontwikkelen zich om te richten belangrijkste technologische op, constructie en architectonic-planirovochnye beslissingen, om smetnuiu de waarde van de constructie vast te stellen, tekhniko de-economische indicatoren van object verplaatsten zich.

Aan het werk werkjes, hoe het component van het project, worden benoemd om te schenken naar vermoeiende de uitduidingen van technische beslissingen accepteerde in de vorm van de plannen, van de gleufen, van de oprichting van het mannelijk lid blauwdrukken, van detalirovochnykh de werkjes van het losse ontwerp eerste beginselen van de gebouwen. Met betrekking tot aan het werk werkjes izgotovlyaiut sbornye constructies en producten voor bouwden gebouwen en constructies; Adapteer gebouwen en constructies van sbornykh eerste beginselen of vozvodyat op de plaats van de constructie bouwmaterialen; Volbreng alle constructie en oprichting van het mannelijk lid werken op de constructie.

Door aan het werk werkjes de afbeelding noemen van de gebouwen en constructies op de toonladder met noodzakelijke afmeting staande vozvodit hen in de natuur. In de voerend van stenige werken gebruik poetazhnymi plannen, gleufen, oprichting van het mannelijk lid blauwdrukken en specificaties.

Poetazhnye plannen eigentijds de horizontale gleuf van het gebouw op de hoogte van het windows en deuren. Op de plannen van de baksteen gebouwen maken kenbaar: Lijvigheid van buitenste en inner muren, van bulkheads; De afmeting van de huisvestingen in de zuiverheid; Breedte van het windows en deur openingen; Toestand en afmeting van dymovykh en lucht rijstrooken; Grendelend van het lager muren naar koordinatsionnym de bijlen van het gebouw.

Gleufen - van deze afbeelding van het gebouw, door geestelijk rassechennogo verticaal vliegen in het algemeen met betrekking tot tree hal zweef. Op de gleufen van de baksteen gebouwen maken kenbaar: Diepte en de zegel van zalozheniya kelders; Het hoogtepunt van de huisvestingen van het windows en deur openingen; Rechtbank-kentekenen bedded peremychek, mezhduetazhnykh perekrytii, van de ladder vlucht van de trappen en vestigt.

Oprichting van het mannelijk lid blauwdrukken - deze werkjes voor het beddengoed van sbornykh constructies in het ontwerp positie. Op de blauwdrukken maken kenbaar stempelend van sbornykh eerste beginselen, hun boel en grendelend naar koordinatsionnym de bijlen van het gebouw.

In aan het werk werkjes worden specificaties gegeven, bij wie de boel indiceren van vergden materielen en details daarover basis ontwerpen, gegevens op de behoefte voor de details en constructies op het gebouw of oprichting van het mannelijk lid op de heel.

Het project van de begroting, aan het werk werkjes en ontwikkeld op hun basis de projecten van fabricage van werken zijn technische documentatie op de constructie en fabricage van constructie en oprichting van het mannelijk lid werken met betrekking tot sooruzhaemomu object.

Het project van fabricage van werken, ontwikkelen zich per het gebouw project. Project wordt ontwikkeld en voor meerdere odnotipnykh, van verband houdende objecten, bijvoorbeeld, van de behuizing huizen. Componeer het project van op de basis aan het werk werkjes met de vergoeding voor het project van organiserend van de constructie op de heel.

In het project van fabricage van werken de methodes indiceren van de voerend van belangrijkste werken en de organisaties van fabricage van werken op deze object. Erin komen compositie:

  • De tijdperk tijdschema van fabricage van werken met betrekking tot object; Het tijdschema van de toegang van de bouwmaterialen op de object, van de constructies, van de details en half-bracht goederen vol;

  • Het tijdschema van de motie aan het werk met betrekking tot broodwinningen;

  • Het tijdschema van het werk van de oprichting van het mannelijk lid kranen en andere belangrijkste constructie machines;

  • De constructie magister plan van de object en technologische kaarten op de ingewikkelde types van werken en werken volbracht door nieuwe methodes (op het overblijfsel van de types van werken de blauwdrukken componeren van hun vervaardiging of benutten typische technologische kaarten).

Deze kaarten de meeste aanbevelenswaardige economische, technologische en organisatorische beslissingen vormen. Erin betonnen gaan besliste vragen over die, in wat opeenvolging, met geldend van wat direct toegankelijk van de mechanisering en inventarnykh apparaten, voortvloeit om werken te volbrengen.

In technologische kaarten op fabricage van stenige werken leiden: De uitgaven van de arbeid in cheloveko-dagen op alle volume van arbeidt. Alsmede vervaardiging verandert in kubieke versmaaten, noodzakelijke boel mashino-wijzigingen, numerieke en kvalifikatsionnyi de compositie van de brigade en de koppelingen van bricklayers, met de aanwijzing van de blauwdrukken van de afdeling van het gebouw, op zakhvatki en delyanki, rasstanovki podmostei, poddonov met de baksteen van en dozen met de verdunning, van razbivki verdieping met betrekking tot etappes. In technologische kaarten spiegelen zich af: Het register van de materielen, van de machines, van het instrument, van de huisvestingen, respectievelijk implementeert, noodzakelijk voor de leggende eiser.

Alsmede het tijdschema van fabricage van burgerlijk werken, handleiding met betrekking tot vuren-controle zekerheid en de lijfwacht van de arbeid.

Constructie magister plan (stroigenplan) - dit masshtabnaya blauwdruk met het spektakel van gebouwd gebouw, van de plaatsen van adapterende ontluiken en gesloten opslagen, van permanente en tijdelijke rijwegen, van alledaagse huisvestingen van aan het werk kranen en t. D.

In construerend van de baksteen gebouwen torens kraan richten op het deel van buitenste of dvorovogo verheffing op. In de zone van de handeling van de kraan, van bepaalde vyletom kromme, stelen beschikbaar stekken voor skladirovaniya baksteen, van sbornykh betonnene producten bepantseerde, van de toelating van de verdunning en t. D. Mee priobektnogo opslag tijdelijke of permanente rijweg verstrijkt door de breedte niet minder Z... 3,5 m.

Werkkring proraba, alledaagse huisvestingen (razdevalki, dushevye, huisvestingen voor de toelating van de etenswaar, obogreva en t. D.) Situeer buiten de zone van de handeling van de kraan, nedaleko van de aanmelding op de constructie stek.


Alle clausules van het hoofdstuk "Organiserend van fabriceren en arbeid op stroikakh"

Technische documentatie op fabricage van werken met betrekking tot construerend van de gebouwen

Controle door de constructie vervaardiging

Zwoeg Organisatie

Organiserend van fabricage van werken in de oprichting van het mannelijk lid van de gebouwen