Oblitsovochnaya gezicht leggend

STENIG ARBEIDT

Keramische Stones en keramische baksteen (odinarnyi of dik) van svetlozhgushchikhsya kleien, keramische baksteen semidry pressovaniya wijd benutten voor het buitenste gezicht stratum van leggend - van oblitsovochnoi gezicht leggend.

In leggend van de belangrijkste en gezicht strata van de muren van gelijkaardig met betrekking tot de afmeting van de baksteen of Stones, bijvoorbeeld, in de muren van silikatnogo baksteen met het gezicht stratum, van de keramische baksteen ontsteken van-zhgushchikhsya kleien. In de muren van keramische Stones met het gezicht stratum van zelfde stenigingen, maar van ontsteken-zhgushchikhsya kleien en t. P. Leggend voeren met de toepassing van gebruikelijk mnogoryadnykh verbandmateriaal uit. In leggend van de muren met de toepassing verschillend met betrekking tot de afmeting van de baksteen of Stones (in het algemeen en gezicht strata) voor de wisselborgtocht van de verband noodzakelijk om in de rekening te nemen, door wat boel van de toerbeurten van leggend belangrijkste en gezicht strata vallen horizontaal shvy samen en in hun hoogte gezicht stratum om met belangrijkste tychkovym toerbeurt in te zwachtelen.

Het is zo, in leggend van odinarnogo (in het algemeen met betrekking tot de afmeting) van de baksteen met het gezicht stratum, van dikke baksteen (vijg. 96). In het eerst geval vykladyvaiut oblitsovochnuiu verstu van tychkovogo toerbeurt en drietal lozhkovykh toerbeurten. De inner deel van muur (op het hoogtepunt van lozhkovykh de toerbeurten van Baskisch) vozvodyat van odinarnogo baksteen. Prokladnye tychkovye toerbeurten van dikke baksteen koppelen Baskisch met het overblijfsel van het deel van muur door ieder drietal een aantal van Bask welk correspondeert vier toerbeurten van het belangrijkste deel van muur.

Khрпhhнaя kлadka c лhcecыm cлoem hз уtoлщeннogo khрпhha: 1 - tыhkocый прokлadнoй ряd, 2 - лofkocыe ряdы obлhcockh, 3 - kлadka hз odhнaрнogo khрпhha, 4 - нeпoлнomeрныe khрпhhh

Vijg. 96. Brickwork met het gezicht stratum van dikke baksteen:
1 - tychkovyi prokladnoi toerbeurt, 2 - lozhkovye de toerbeurten van Bask, 3 - leggend van odinarnogo van de baksteen, 4 - nepolnomernye bakstenen

Oblitsovochnuiu verstu vykladyvaiut met betrekking tot mnogoryadnoi het systeem van het rijtuig. In de hoeken van de muren in iedere tychkovom toerbeurt bed lozhkom met betrekking tot twee trekhchetvertki. De inner deel van muur vykladyvaiut met betrekking tot mnogoryadnoi het systeem van de verband shvov.

In leggend van het belangrijkste deel van muur van gebruikelijke baksteen en oblitsovochnogo stratum van confronteren keramische Stones (vijg. 97) verband wordt zonder prokladnykh toerbeurten, en slechts tychkovoi verstoi van keramische Stones bevoorraden.

Khрпhhнaя kлadka c лhcecыm cлoem hз keрamhheckhх kamнeй: 1 - лhcecoй kameнь, 2 - cнуtрeнняя ceрcta h зabуtka hз khрпhha, 3 - нeпoлнomeрныe khрпhhh

Vijg. 97. Brickwork met het gezicht stratum van keramische Stones:
1 - gezicht stenig, 2 - inner versta en zabutka van de baksteen, 3 - nepolnomernye bakstenen

Bedded de buitenste een aantal van de stones, van vykladyvaiut twee een aantal van de bakstenen - inner verstu en zabutku 2. Baskisch met de muur leggende verband (in de hoogte van lozhkovykh Stones) door twee ruzie maakt van de bakstenen. Leggend van de inner deel van muur en Basken gedragen zich met betrekking tot de ketting systeem van de verband.

In leggend van de muren van keramische Stones en door Baskisch door confronteren baksteen verband voeren met betrekking tot blauwdruk gemerkt op de vijg uit. 98. Aanvankelijk vykladyvaiut oblitsovochnye versty, eerst toerbeurt welk bestaaatt uit volledige bakstenen 1 bedded tychkom, en drietal volgend - van de helften van de baksteen 2 bedded tychkom.

Dan vykladyvaiut de inner deel van muur van twee toerbeurten van de stones met betrekking tot de ketting systeem van de verband. In de hoogte van tychkovykh Stones leggend aline niet gezicht (gebruikelijk) door de baksteen 4 bedded lozhkom.

Verband Baskisch door vier toerbeurt tychkovymi door de bakstenen, zashchemlennymi in de inner deel van muur. Baskisch vykladyvaiut met betrekking tot mnogoryadnoi het systeem van zwachtelen. In de hoeken van tychkovogo toerbeurt bed twee trekhchetvertki 5, in lozhkovykh toerbeurten - trekhchetvertku.


Alle clausules van het hoofdstuk "Gezicht leggende en de Bask van de mur'en"

De types van otdelki verheffingen

Gezicht leggend van de baksteen en Stones

Decoratief leggend

Leggend van de muren met Baskisch door de borden

Vereisten naar de kwaliteit van de werken