De Baskische instandhouding

STENIG ARBEIDT

In de verstellend van de gebouwen geregeld bezoeken het is noodzakelijk om vyvetrivaiushchuiusya het deel van gezicht leggend in te boeten. Dit werk houdt in razborke het gezicht vlak van het oud leggend naar en de Bask van leggend door de baksteen in. De lijvigheid van Bask algemeen maken 1/2 baksteen. In zodanig Bask nieuw verband leggen met het oud leggend. Met het dit draaien op uitzicht in het oud leggend na razborki zijn gezicht vlak totaliter uit4...5 toerbeurten vydalblivaiut intermitterend borozdy door de diepte 1/2 baksteen, bij wie toen zavodyat tychkovye de toerbeurten van Baskisch. Vyvetrivaiushchuiusya het deel van muur pauze en vervangen oblitsovochnyi baksteen onder oplopend omvattend ieder raschistkoi5... 10 toerbeurten van bliezen leggend en oblitsovyvaya telkens van stolko toerbeurten nieuw op.

De vlakken van aanhangigende makende Bask louteren van de stof afnemen en absterge, van de thema's, om te stijven van elk meere ontzagwekkende stseplenie Bask met leggend. Hiaaten tussen lozhkovymi de toerbeurten van Bask en door de muur verdunning vulen met betrekking tot de leggende motie in. Voor het beddengoed van iedere baksteen in probituiu borozdu, zabrasyvaiut het deel van handelbaare verdunning. 

In ter vervanging Basken van de borden in het eerst geval ontmantelen oud Bask en srubaiut alle asperities op het vlak van leggend, en dan herladen Baskisch borden vestigen door gelijke toelatingen en in zelfde opeenvolging, hoe in de Bask van gerede muren pristoinymi door de borden. In de ter vervanging van de losse borden van Bask nieuwe borden wordt ingestellen op de verdunning welk prigotovlyaiut op verbreed cement aangeraad aan.


Alle clausules van het hoofdstuk 'De verstellend van stenige constructies en hun vernieuwing"

Instrumenten voor razborki en de verstellend van leggend

Razborka, instandhouding en reconstructie van leggend

Vergroting van en podvodka kelders

De Baskische instandhouding

Ongeval voorkoming