Baskisch op gelijke tijdperk met leggend

STENIG ARBEIDT

Voor de beginneling van leggend van de muren met de gelijktijdig Baskisch van hen krupnorazmernymi door de borden bereiden de horizontaal bovenaards van de stichting voor. Op dit vlak raskladyvaiut de stratum van de verdunning. Op de hoeken van de muren plaats mayachnye oblitsovochnye borden en gelijkheid koord-prichalku, met betrekking tot welk richten op het hoogtepunt van de een aantal alle tussenpersoon borden op, en de nauwkeurigheid lezen van hun installatie otvesom en door de hoogte af, na wat maken van de muur brickwork op het hoogtepunt van de ingestellen een aantal van de borden waar. Verderop tzeggen werkwijze.

In Baskisch door de borden van de natuurlijke wijze stenig (vijg. 104, en) de borden van de toerbeurt koppelen tussen elkaar pironami 2, skobami of door plastinchatymi agrafeen, zadelyvaemymi in tortsovye pazy borden. Borden van de natuurlijke wijze stenig repare metaal ankerami 1, en beton borden krepyat naar leggend voor de lussen provolochnymi ankerami.

Leggend van de muren met de gelijktijdig Baskisch van hen door keramische of silikatnymi borden (vijg. 104, b) adapteerden met behulp van prokladnykh toerbeurten, maken in zodanig opeenvolging waar. Na prokladnogo toerbeurt 5 in het eerst geval de toerbeurt belichten van oblitsovochnykh prislonnykh borden 4, dan vozvodyat leggend van de muur tot toe de hoogte van de top van prislonnykh borden en alweer bed prokladnoi het een aantal van Baskisch.

Kлadka cteн c odнocрemeннoй obлhcockoй плhtamh: a - hз прhрodнogo kamня, b - chлhkatныm hлh keрamhheckhmh; 1 - aнkeр, 2 - пhрoн, 3 - khрпhh, 4 - прhcлoнныe obлhcocohныe плhtы, 5 - прhkлadнoй ряd плht

Vijg. 104. Leggend van de muren met gelijktijdig Baskisch door de borden:
En - van de natuurlijke wijze stenig, b - silikatnym of keramisch;
1 - anker, 2 - piron, 3 - baksteen, 4 - prislonnye oblitsovochnye borden, 5 - de gegoldene een aantal van de borden

Horizontale shvy tussen de top van krupnorazmernykh prislonnykh borden en door prokladnymi borden laten blancoe een of anders. Hen vullen en rasshivaiut na compleet zagruzki leggend en zijn sediments.

In leggend met de Bask van de werkplek bricklayers zal met betrekking tot gebruikelijke blauwdruk ordenen. Verschil houdt leix in in wat terzijde van de pakketten van stenovykh materielen de pakketten vestigen van oblitsovochnykh materielen. De details van striemend van Baskisch situeren op de pakketten van oblitsovochnykh materielen op het deel van transport gebied.


Alle clausules van het hoofdstuk "Gezicht leggende en de Bask van de mur'en"

De types van otdelki verheffingen

Gezicht leggend van de baksteen en Stones

Decoratief leggend

Leggend van de muren met Baskisch door de borden

Vereisten naar de kwaliteit van de werken