Algemene informatie

STENIG ARBEIDT

Basisgegeven voor grendelend van gebouwde object op de liggingen worden in het ontwerp documentatie gepresenteerd. In de compositie zijn binnenlopen de magister plan van vestigen ontwikkeling en razbivochnyi plan, waarover wordt geindiceerd grendelend van de bijlen van verplaatste zich gebouw of constructies naar de symbolen van geodesic basis adapteerde op de terreinen of naar permanente thema's. Bijlen zullen - voorteken titels van longitudinal en transversal bijlen inwerken. Op razbivochnom plan indiceren afstanden tussen bijlen en andere numerieke informatie voor ordenend van razbivochnykh werken. De positie van de hoofdzaken van de overtocht van de bijlen van aankomende oprichting van het mannelijk lid bezit-coordinaten berekent, de resultaten van lineaire opmetingen en door de kentekenen (door de hoogtepunten) gegrendeld naar geodesic punten (naar de zetels) adapteerden op de terreinen.

In de oprichting van het mannelijk lid van meerdere objecten voor de vereenvoudiging van grendelend van hen op de liggingen benutten constructie geodesic rooster welk de systeem presenteert van de pleinen of rechthoeken, naar georienteerde parallel meerderheid van razbivochnykh de bijlen van de constructies. De geodesic zetels van de constructie rooster repare op de terreinen door van hout colonnes, relsovymi of andere symbolen met nakernennoi punt voor centrerende teodolita en de installaties van nivelirnykh battens. Als geodesic zetels gebruik ook rechtbank-kentekenen en postzegels adapteerden op aanwezige gebouwen. Op razbivochnom plan de coordinaten indiceren van de punten van de gebouwen en constructies betreffende de bijlen van de coordinaten van de constructie rooster. Constructie rooster basis legt voor razbivki gebouwen of constructies op de terreinen voor. Werk met betrekking tot razbivke de bijlen van het gebouw whereat bedraagt opmetingen van adapteerden op de terreinen van de apices van het rooster.

In de werkwijze constructies systematisch waarmaken geodesic opmetingen welk correspondentie lezen naar het project van vozvodimykh constructies af. Alsmede repare de mogelijke afwijkingen van de feitelijke posities van de hoofdzaken van de constructies in het plan, en met betrekking tot het hoogtepunt van punten ontwerpen. Verricht uitvoerende constructie-geodesic onderzoek; Whereat met betrekking tot iedere etappe van de constructie uitvoerende werkjes componeren, zonder welk object kun niet worden door de commissie naar de ontginning geadministreerd. Alle deze geodesic werkt naam door de stroom geodesic dienst van de constructie.

Zodoende, geodesic werken op stroikakh - het onscheidbare component van de constructie verwerken.


Alle clausules van het hoofdstuk "Geodesic werken op stroikakh"

Algemene informatie

Geodesic apparata en instrumenten

Razbivochnye arbeidt, van perenesenie bijlen en kentekenen

De geodesic kwaliteit controle van de constructie en oprichting van het mannelijk lid arbeidt