Fabricerende gebouwen

STENIGE WERKen

Fabricerende gebouwen postuur odnoetazhnymi en mnogoetazhnymi, alsmede verscheiden aantal van storeys: Met een of meerdere proletami. Proletom noemen kamer daarbinnen gebouw gevormd met betrekking tot alle lengte tussen twee longitudinal muren of twee longitudinal toerbeurten van de colonnes, perekrytykh door de constructies van strijkend. Met betrekking tot ontwerpen systemen nuanceren van volgend twee type van mnogoetazhnykh gebouwen: Beskarkasnye en karkasnye. Beskarkasnye gebouwen met het lager buitenste en inner muren vozvodyat van de baksteen, van de ondiepte en ruime bloc met onvolledig karkas, t. Door hem. Met staande buitenste muren en inner karkas. Het ontwerp blauwdruk van zodanig gebouwen naar analoge blauwdruk burgerlijk; In zodanig gebouwen misschien een toerbeurt of meerdere inner lager colonnes of colonnes vertrouwende de breedte van het gebouw. Andere blauwdruk van de gebouwen - karkasnaya: Met het lager karkasnym lichaam van de colonnes, rigelei (van de onderleggers), van de landgoederen, en met samonesushchimi nietwaar staand (navesnymi) door buitenste muren. Alle constructies daarbinnen gebouw beer op de eerste beginselen van het karkas.

Het belangrijkste lager ontwerp eerste beginselen van mnogoetazhnykh fabricerende gebouwen naar de analoge eerste beginselen van burger gebouwen en gelijke functies volbrengen.

Het ontwerp eerste beginselen van odnoetazhnykh fabricerende gebouwen, met betrekking tot de vormen alsmede met betrekking tot functionele eigenaardigheden, verreweg onderscheiden van residentiele en burger gebouwen. Zodanig gebouwen vozvodyat, doorgaans, karkasnye, met navesnymi stenovymi panelen, van gemakkelijke betons of andere materielen. De gepansterde betonnene panelen van de muren brengen maar meteen naar de colonnes van het karkas aan; Gemakkelijk metaal of asbestotsementnye panelen krepyat naar de staal rigelyam of andere eerste beginselen van het karkas van de muren, hechtte naar de colonnes.

Odnoetazhnye karkasnye gebouwen brengen tijdperk mnogoproletnye van proletami lijkend op of verschillende breedte en hoogtepunten of odnoproletnye door. Coatings maken molteken of skatnye met besfonarnymi of fonarnymi nadstroikami.

De belangrijkste eerste beginselen van het karkas: Colonnes 3 en 4, onderleggers 6pokrytii of stropilnye landgoederen 75 welk zullen molteken transversal glaswaaren formeren. Glaswaaren richten op een afstand 6 of 12m van elkaar op. Deze eerste beginselen van het karkas brengen tijdperk staal door en bepantseerde betonnen. Op de glaswaaren opiraiut de longitudinal eerste beginselen van het karkas: Podkranovye onderleggers 5, met betrekking tot welk branden testversie voor de bestratingen van de kranen. Alsmede van rigeli stenovogo karkas (fakhverka) gebruikt voor striemend van casement 12 en stenovykh behoedende panelen. Indien verticaal razrezki hen; De gepansterde betonnene panelen van coatings 7 of staal progony dak, met betrekking tot welk nastilaiut werkbladen profiled staal, of panelen van asbestotsementnykh werkbladen en andere materielen. Lantaarns 14, benaming welk - om aeration en de opheldering van de gebouwen te stijven.


Hoofdstuk "Gegevens op de delen van gebouwen en fabricage van burgerlijke werk'en

De rangschikking van de gebouwen en vereisten ernaar:

Het belangrijkste ontwerp eerste beginselen van de blauwdrukken van de gebouwen:

 

Besefen omstreeks burgerlijke werken, werkwijzen en de organisaties van aan het werk koppelingen:

De types van constructie en oprichting van het mannelijk lid arbeidt: