Instruktazhi

STENIG ARBEIDT

Alle alweer geaccepteerd in de constructie organisaties kunnen worden verondersteld om slechts na inleidend (algemeen) van de voorlichting met betrekking tot ongeval voorkoming te werken, naar fabricerend sanitarii en gevend dovrachebnoi helpen, alsmede van de voorlichting maar meteen op de werkplek.

Op inleidende voorlichting rabochikhznakomyat met generaal kharakteromi fabricerende toestand van deze constructie, inner rasporyadkom; Maak kenbaar van naneobkhodimost de inachtneming van de regels van het ongeval voorkoming en persoonlijk gigieny, vertelen omstreeks individuele verdediging direct toegankelijke en de orde van het gebruik door hen, regels elektrobezopasnosti, de afmetingen van gevend van eerste hulp in de ongevallen.

In de voorlichting op de werkplek van werkers kennismaken met hun verplichtingen op dit werk en werkplek. Door de vereisten naar organisatie en de inhoud van de werkplek, met de overwegende oorzaken van de ongevallen op deze constructie en dit werkt. Kennismaken met

  • Door preventieve huisvestingen en schermt, hun benaming en de regels van het gebruik door hen;

  • Door de regels van de ontginning gruzopodemnykh van de samenstel van bewegende delen en transport direct toegankelijk;

  • Door de regels polzovaniyaelektrooborudovani en elektrifitsirovannym instrument;

  • Door individuele verdediging direct toegankelijk, instrumenten, huisvestingen;

  • Door de blauwdrukken signalizatsii en regels persoonlijk gigieny.

Voorlichting op de werkplek gedrag in iedere wijziging van de arbeidsomstandigheden, overgangs op nieuw werk, of op nieuw gebouw project.

Navolgende voorlichting gedrag voor alle werkers niet van minder dikwijls eenmalig in drie maand voor de periodieke verificatie van de kennissen van de regels van het ongeval voorkoming personeelsleden. Naar het aannemersbedrijf het is noodzakelijk werkwijzen te volbrengen in alsmaar vernieuwde toestand:

  • Verandert de positie van de werkplek in de werkwijze van de oprichting van het mannelijk lid van zdaniyaili oprichting van het mannelijk lid, worden overgeboekt en zelve rabochievmeste met het instrument iinventarem;

  • Een productieprocessen smenyaiutsya andere;

  • Poyavlyaiutsyanovye samenstel van bewegende delen, materielen, stroitelnyedetali.

Dit de ernstige inachtneming vergt van de verantwoorde toelatingen van de arbeid en fabricerende discipline. In deze omstandigheden verdieping van de kennissen van de regels van het ongeval voorkoming, hun herhaling op de voorlichtingen belangrijke preventieve betekenis hebben.

Behalve de voorlichting, geen latere drie maanden met de dag zachisleniya personeelsleden in organisatie, gedrag training naar aan het werk verantwoorde methodes en de toelatingen van de werken. Na de bevordering, en later, de jaarlijks ingenieur in de opperhoofd van organisatie kennissen leest, van de methodes en de toelatingen van de werken, en makelijen aan het werk overeenkomstige certificaten af.

Alle regels van het ongeval voorkoming op de constructie moet en genomen in de rekening van de training colleges, tijdens verstrijkende hen van fabricerende uitoefening waarmaken. Whereat naar verkholaznym werken genomen in de rekening worden op de leeftijd van niet molozhe 17 jaren oud (niet boven 3 uur per etmaal voor langsvarend van de uitoefening) beneden de zorg de magisters van leerling training of werknemer koppende uitoefening verondersteld.


Alle clausules van het hoofdstuk "Ongeval voorkoming en vuren-controle afmetingen op de constructie"

Organiserend van de aanwending van het ongeval voorkoming

Meet met betrekking tot ongeval voorkoming op stroikakh af