De types van otdelki verheffingen

STENIG ARBEIDT

Voor decoratieve otdelki de muren van de gebouwen, geleggde-ontluiken van de baksteen en andere stenige materielen, en verdedigingswerken van atmosferische invloeden gelden gezicht en decoratief leggend van de baksteen, van keramische en natuurlijke stenigingen; Baskisch door de natuurlijke wijze of kunstmatige materielen.

Gezicht leggende naar voren komt te zijn twee types: Leggend van de muur en zijn gezicht vlak van een en gelijk materieel; Het gezicht vlak van de muren - van speciaal gezicht baksteen of stenige kunstmatige of natuurlijke wijze schilderstuk en strijken of ofakturennye vlakken, en het overblijfsel van het deel van leggend - van ryadovykh kladochnykh materielen uit.

De vlakken van leggend oblitsovyvaiut door de natuurlijke wijze of kunstmatige materielen een van volgende methodes: Zakladnymi door de borden, zashchemlyaemymi in leggend (wordt op gelijke tijdperk met leggend van de muren) volbracht; In het verleden geleggde-opene muren oblitsovyvaiut door prislon-nymi borden of borden, attachable naar de muren door speciale huisvestingen (zodanig Baskisch maken na de compleet sediments van leggend) waar. Het voordeel van Baskisch op gelijke tijdperk met leggend in wat de vlakken van de muren van de gebouwen stuwing in de werkwijze van leggend. In de Bask van gerede muur de kwaliteit van otdelki vlakken draait zich hogere, niettemin, zodanig Bask elk meere complex en arbeidsintensief in de uitvoering. Schijnt noodzakelijkheid in het apparaat van de wouden, wordt genodigd hebben speciaal om het vlak van de muren voor te bereiden, om bracings voor Baskisch op te richten.


Alle clausules van het hoofdstuk "Gezicht leggende en de Bask van de mur'en"

De types van otdelki verheffingen

Gezicht leggend van de baksteen en Stones

Decoratief leggend

Leggend van de muren met Baskisch door de borden

Vereisten naar de kwaliteit van de werken