Leggend stolbikov beneden lagi

STENIG ARBEIDT

In het apparaat van doshchatykh polov begane gronden tussen land en seks maken podpole tuigerende seks van gruntovoi syrosti. De grondslagen van seksen nastilaiut met betrekking tot lagam welk bed op de baksteen stolbiki secheniem 1 baksteen. Wordt niet toegestaan te solliciteren leggende stolbikov silikatnyi baksteen en kunstmatige Stones, prochnost welk verminderings in uvlazhnenii.

Stolbiki richten op dichte voedingsbodem of op beton stichting op. Stolbiki, vozvedennye op de voedingsbodem, moet hoger boven van de hoogte van de voedingsbodem in podpole op twee een aantal van leggend zijn.

Tot toe de leggende beginneling zegel de plaatsen van de installatie stolbikov, poosje de uiterste toerbeurten van hen, met betrekking tot welk zullen bedded lagi langs de muren, vestigen back moeten naar de muren, van en uiterste stolbiki iedere toerbeurt - met otstupom 1/2 baksteen steunen.

Stolbiki vykladyvaiut met odnoryadnoi de verband van twee bricklayer 2 rang. Een daarvan bereidt plaats voor, raskladyvaet baksteen en verdunning verhuist, andere gedragingen leggend. De leggende hoogte checken dvukhmetrovoi door batten en hoogte welk hechten naar stolbikam in verschillende aanwijzing. Top stolbikov moet op een hoogte, gegeven door het project zich bevinden.


Alle clausules van het hoofdstuk "Brickwork"

Het systeem van de verband van leggend

De werkwijze van brickwork

Verscheping, skladirovanie, onderwerpend van en raskladka baksteen op de muur

Onderwerpend, van rasstilanie en razravnivanie verdunning

Methodes en de opeenvolging van leggend. Types rasshivki shvov

Leggend van de muren en hoeken

Leggend van de colonnes en prostenkov

Gepansterd brickwork

Leggende peremychek, inktkokeren

Apparaat deformational shvov

De werkplek van bricklayers

Organiserend van de arbeid van bricklayers

Opeenvolgende controle en vereisten naar de leggende kwaliteit. Algemene vereisten

De eigenaardigheden van de oprichting van het mannelijk lid van stenige constructies in seismoopasnykh zones

De regels van technische zekerheid