Leggend op de verdunningen met chemische toevoegingen

STENIG ARBEIDT

In de inleiding naar de verdunningen boekband cementeren, van de chemicalie protivomoroznykh toevoegingen de temperatuur van zamerzaniya water bevatte in de verdunning, pek. Toevoegingen ook versnelen de chemische werkwijze van tverdeniya cement. Zijnend verschuldigd naar deze meewerken oorzaaken verdunning stapelt prochnost in lagere temperaturen, dan algemeen.

Als chemische toevoegingen in de verdunningen introduceren khloristyi calcium en khloristyi natrii, koolstof dioxide kalium (kali) en nitrat natriya. Geldend van de toevoegingen wordt in de verdunning voor de ondergrondse leggend van de baksteen verondersteld, van de Stones van correcte vorm en postelistogo butovogo stenig, alsmede van de muren en colonnes industrieele en skladskikh gebouwen, als naar de buitenzijde otdelke gebouwen worden hoge vereisten niet geproduceerd. Kali en nitrit natriya wordt toegestaan te benutten ook en voor nadzemnoi van leggend van de gebouwen van de baksteen, van de stones en bloc. Verdunning Toepassing met de toevoegingen voor het betonnene type van stenige constructies moet soglasovano met het ontwerp organisatie zijn.

Rastvornaya mengeling met chemische toevoegingen op het moment van het beddengoed moet temperatuur niet onderaan 5°C hebben. Wordt om zamerzshii verboden, door en dan otogretyi verhite waterhoudende verdunning te benutten.

In de leggende oprichting van het mannelijk lid uurwerk die, om verdunning was gebruikt tot toe die, op welke wijze het aangeschoten van de toevoegingen zal beginnen worden bemachtigd.

Leggend maken met de inachtneming van alle vereisten, voor leggend door de methode zamorazhivaniya waar. Wordt mnogoryadnaya verband met de verband verticaal longitudinal shvov niet minder dikwijls verondersteld dan door ieder drietal toerbeurt in leggend van de baksteen en door twee toerbeurt in leggend van keramische en silikatnogo steniging door de lijvigheid 138mm. Alles shvy helemaal moet bol verdunning staan.


Alle clausules van het hoofdstuk "Fabricage van stenige en oprichting van het mannelijk lid werken in de winter van"

De eigenaardigheden van fabricage van werken in negatieve temperatuur

Leggend door de methode zamorazhivaniya

Leggend op de verdunningen met chemische toevoegingen en met navolgend ottaivanie en progrevom

Butobetonnaya leggend

Vereisten naar bemantelend van sbornykh constructies

Afmetingen, gedraagden zich in het tijdvak van ottaivaniya leggend

Ongeval voorkoming