Leggend van de muren van constructie verzachtte

STENIG ARBEIDT

Muur van zapolneniem dieptes door gemakkelijk beton wordt vykladyvat door de koppeling "troika" samengesteld uit bricklayer aangeraad4...5-rijden rang en twee bricklayers van 2-rijden baarlijk. Bricklayer4.,.5 rang-rijden met een van de bricklayers van 2-rijden rang vykladyvaiut inner en buitenst versty. Ander bricklayer van 2-rijden rang dieptes vult door beton en uplotnyaet het.

Aan het werk delyanku zal op twee gelijkmatig stadsdeel onderverdelen. In het eerst geval op eerst half delyanki werk als alle drie persoon. Bricklayer4...5 rang-rijden met de bricklayer van 2-rijden rang vykladyvaiut muur op het hoogtepunt van de ceintuur van leggend, t. Door hem. Op buitenste muur en inner met betrekking tot drietal toerbeurt, en in de schikking van tychkovykh toerbeurten (diafragm) vrazbezhku, leggende vozvodyat tot toe tychkovogo toerbeurt (diafragmy), de seconde bricklayer van 2-rijden rang op het moment helpt erbuit om materielen op de muur te verhuizen. Dan bricklayer4...5 rang-rijden met de eerst bricklayer van 2-rijden rang berekenen op tweede stadsdeel delyanki door, waar ook maken leggend op het hoogtepunt van een ceintuur van leggend waar. Op het moment de seconde bricklayer van 2 rang-rijden op eerst stadsdeel delyanki vult hiaat tussen longitudinal baksteen muren door beton mengeling en uplotnyaet zijn shtykovaniem. Op de beeindiging leggend op de ceintuur hoogtepunt op tweede stadsdeel bricklayer4...5 rang-rijden met de eerst bricklayer van 2 baarlijke terugkomst-rijden op voormalig stadsdeel; De seconde bricklayer van 2-rijden rang berekent op tweede stadsdeel door; Waar gelijk werk volbrengt, als op eerst, en t. D.

De muren van kolodtsevoi leggend vozvodyat door de koppeling "chetverka". Twee bricklayer (4...5-gaan en 2-rijden rangen) vykladyvaiut verstovye de toerbeurten van buitenste muur en transversal muren, het tweede tweetal van bricklayers (ook4...5-gaan en 2-gaan van de rangen) - verstovye toerbeurten van inner en transversal muren.

Kolodtsevuiu leggend gedrag met betrekking tot alle delyanke op het hoogtepunt van zes toerbeurten, en dan bricklayers berekenen op andere delyanku door. Inktkokeren vullen dorre zasypkoi of shlakobetonom speciale koppeling werkers (ene bezig 4 bricklayers).


Alle clausules van het hoofdstuk "Brickwork"

Het systeem van de verband van leggend

De werkwijze van brickwork

Verscheping, skladirovanie, onderwerpend van en raskladka baksteen op de muur

Onderwerpend, van rasstilanie en razravnivanie verdunning

Methodes en de opeenvolging van leggend. Types rasshivki shvov

Leggend van de muren en hoeken

Leggend van de colonnes en prostenkov

Gepansterd brickwork

Leggende peremychek, inktkokeren

Apparaat deformational shvov

De werkplek van bricklayers

Organiserend van de arbeid van bricklayers

Opeenvolgende controle en vereisten naar de leggende kwaliteit. Algemene vereisten

De eigenaardigheden van de oprichting van het mannelijk lid van stenige constructies in seismoopasnykh zones

De regels van technische zekerheid