Handleiding razborka

STENIG ARBEIDT

Brickwork gehuld op de calcareous of verscheidene verdunning van laag postzegels, ontmantelen met behulp van pnevmaticheskikh otboinykh hamers. Alsmede leggend ontmantelen elektromolotkami, met aan het werk onderdeel in de vorm van de platte kling-been. Leggend ontmantelen door horizontale toerbeurten begin met de muur top. Baksteen louteren van de verdunning door accuraat beeindigen kirochki, alsmede in teske baksteen, en spuskaiut met betrekking tot gesloten gleufen onder. Aanvaardbaar in razborke ballast ssypaiut onder alsmede te canneleert.

Voor razborki muren gehuld op ontzagwekkend verscheiden of verdunningen cementeren, gelden samenstel van bewegende delen rustten gidromolotkami (excavators met de wijzigingen door aan het werk orgel), alsmede kranen toegerust door zware wiggen of pitten welk drobyat leggend toe.

Butovuiu en butobetonnuiu leggend van de kelders en muren pauze door de hand ook met behulp van pnevmaticheskikh of elektrische hamers met udarnoi onderdeel in de vorm van de platte kling-been of pieken.


Alle clausules van het hoofdstuk 'De verstellend van stenige constructies en hun vernieuwing"

Instrumenten voor razborki en de verstellend van leggend

Razborka, instandhouding en reconstructie van leggend

Vergroting van en podvodka kelders

De Baskische instandhouding

Ongeval voorkoming