Verscheiden leggend

STENIG ARBEIDT

Verscheiden heet leggend welk maken van twee diverse materielen, bijvoorbeeld van buta van en baksteen, van de baksteen en kunstmatige Stones, van de baksteen en natuurlijke stenigingen waar.

In verscheidene leggende moet worden de betrouwbaare verband van leggend van de onderlijn en oblitsovochnogo bevoorraden. Met het dit draaien op uitzicht ine het algemeen lozhkovye de toerbeurten van Baskische verband met leggend van de muren tychkovymi door de toerbeurten uit. De orde van de verband verscheiden kladok maken kenbaar in het project.

De baksteen Bask van butovykh muren verband tychkami niet minder dikwijls dan door een ieders4...6 lozhkovykh roeit (vijg. 92, en).

Cmeшaнныe kлadkh: a - hз bуtocogo kamня h khрпhha, b - hз betoнных kamнeй h khрпhha

Vijg. 92. Verscheiden leggend:
En - van butovogo stenige en baksteen, b - van beton Stones en baksteen

Leggend van de muren van de kelder of andere huisvestingen met de Bask van inner kant door de baksteen volbrengt koppeling "gelijk" of "troika" in zodanig opeenvolging. In het eerst geval vykladyvaiut buitenst verstu van butovogo steniging op het kant van de muur, naar tegengestelde baksteen Baskisch. Op zelfde hoogtepunt van vykladyvaiut verstu Bask van tychkovogo en lozhkovykh de toerbeurten van de baksteen; Toen bed steniging tussen verstoi van stenig en door de baksteen Bask. Later bedrijven voortzeggen approviander whereat verband tychkovym door het een aantal van de bakstenen welk moet geklemd op de half van de lengte door de toerbeurten van butovoi leggend zijn.

Leggend van de muren van beton Stones met Baskisch door de baksteen (vijg. 92, b) beginnen met tychkovogo prokladnogo toerbeurt van de bakstenen, toen bed 1, 2 en 3d lozhkovye de toerbeurten van de baksteen Bask, na wat toerbeurt van de stones en t. D. De bakstenen van Bask bed door de methode vprizhim.

In verscheidene leggende, baksteen de rol speelt van Bask welk vykladyvaiut door lozhkovymi toerbeurten. Voor de verbinding zijn met belangrijkste leggend van beton Stones niet minder dikwijls dan door acht toerbeurten van de baksteen Bask zijn verband met belangrijkste leggend door de baksteen tychkovymi toerbeurten (vijg. 92, b). Whereat oblitsovochnuiu brickwork maken met horizontale shvami middelmaat lijvigheid 10sm waar. Dit de gelijkaardige hoogtepunt bevoorraadt van acht toerbeurten van Bask en drietal toerbeurten van leggend van de stones hoogtepunt 188mm, en, vandaar, de mogelijkheid van hun verband.

In leggend van de muren van beton Stones (vast materiaal of met shchelevymi dieptes) met buitenst Baskisch door de baksteen materielen op de werkplek van bricklayers rasstavlyaiut langs de muur met betrekking tot bekokstoven: Doos met de verdunning, poddon met oblitsovochnym baksteen, poddon met beton Stones, daartegenover doos met de verdunning en t. D.

Leggend van zodanig muren volbrengt koppeling "troika". De bricklayer van 4-rijden rang vykladyvaet baksteen Bask en inner verstovye toerbeurten van de stones, alsmede richt prichalku op en leest de leggende nauwkeurigheid af. De eerst bricklayer van 2-rijden rang verplaatst zich muren baksteen en stenige en ontvouwt zich verdunning, seconde bedden Stones in zabutku, alsmede helpt de eerst bricklayer van 2-rijden baarlijk om muur materielen zich te verplaatsen.

Verscheiden leggend van legkobetonnykh Stones en baksteen kan worden volbracht en door twee koppelingen "gelijk". In zodanig beheer eerst "gelijk" vykladyvaet buitenste verstu - Bask, seconde verdraaiing door de voetspoor voor eerst, - de inner deel van muur van de stones.


Alle clausules van het hoofdstuk "Leggend van keramische en kunstmatige Stones"

Leggend van keramische en pustotelykh Stones

Leggend van de muren van beton en natuurlijke stenigingen

Verscheiden leggend

 

Leggend van bulkheads

Vereisten naar het beddengoed kwaliteit