Beheer in de oprichting van het mannelijk lid van de gebouwen

STENIG ARBEIDT

Fabricage van werken in de oprichting van het mannelijk lid van de gebouwen zullen volgens de tijdperk tijdschema (door het tijdschema) van de vervaardiging, door de tijdschema's van de wisselborgtocht door de materielen, constructies, samenstel van bewegende delen, aan het werk vensterramen en technologische kaarten op de principiele items van de constructie en oprichting van het mannelijk lid werken ordenen. Whereat in de basis van organisatie en de opeenvolgingen van de werken steken potochnost, voortduring en de regelmatigheid van belangrijkste leidinggevende werken volledig met betrekking tot gebouw alsmede met betrekking tot het onderdelen (om, zakhvatkam) met de opeenvolgende transitie van aan het werk brigades en samenstel van bewegende delen met betrekking tot deze stadsdelen in te richt.

Zodanig beheer de uitbouwing bevoorraadt van capaciteit zwoegen, neemt de mogelijkheden van combinerend van de werken en de afkortingen van de tijdsduur van de constructie toe.

De werkwijze van de oprichting van het mannelijk lid van het gebouw zal op het een aantal van de cycli stellend affinal (sopryazhennye) werken onderverdelen. Dit verhuurt constructie af te scheiden op de toerbeurt buiten vleermuis van etappes completeerde, de verkrijging verzacht van construerend door aan het werk vensterramen en het garanderen door de materielen, constructies, samenstel van bewegende delen. Alle ingewikkeld van de werken volbracht in de oprichting van het mannelijk lid van het gebouw, zal op nul cyclus, nadzemnyi, otdelochnyi en speciaal onderverdelen.

Nul cyclus, omvatt werken onderaan nul zegel: Apparaat vodostokov en drenazhei, de netten van de snelverkeerswegen en proezdov, naar de gedeelte kotlovanov, van de sloten, de oprichting van het mannelijk lid van de kelders en de muren van de kelders; Toebereiding beneden hol; Het apparaat van de ladders en priyamkov in de kelders en perekrytii overheen de kelders; Het apparaat van kranovykh wegen en bemantelend van de constructie machines.

De boven-grond fietsen van – dit werk met betrekking tot de oprichting van het mannelijk lid van het karkas (dozen) gebouwen, van de muren, van bulkheads. Alsmede van de ladders, perekrytii, van de constructies van bekapen.

Otdelochnyi cyclus omhelst shtukaturnye, oblitsovochnye, malyarnye, oboinye en stekolnye werken, alsmede het apparaat van coatings polov.

Speciale cyclus, sluit in de onszelf het een aantal van de werken - het apparaat van inner netten en de installatie van de apparata van de waterleiding, afvalwater dakgoot, van de verwarming, luchtverversing, gazifikatsii, van de elektriciteit voorraad in. Alsmede slabotochnye werken (telefonizatsiya, radiofikatsiya, chasofikatsiya, signalizatsiya).

Daarbinnen iedere cyclus zodanig opeenvolging vestigen van de werken, bij wie beschouwen de maximaal combinerend van de werken bijtijds met de van niet vooringenomenheid inachtneming van correcte technologie, van de superieur kwaliteit van de werken en de vereisten van het ongeval voorkoming. Het is zo, in de werken van nul cyclus kotlovan klieven in de stadsdelen, waarover stap voor stap alle werken verrichten. Dit heeft vooral ruime betekenis in fabricage van werken in winterachtige voorwaardes, wanneer afsluiting van het apparaat van de kelders en antoniem zasypki kan promorazhivaniiu bodem kotlovana of sloten leiden tot.

Nadzemnye werken beginnen na het eind van nul cyclus. Tot toe oprichting van het mannelijk lid nadzemnoi het deel van gebouwen overeenkomstig de constructie magister plan stekken rusten voor de slaand van de materielen uit, van de details en constructies, vestigen noodzakelijke samenstel van bewegende delen en inventarnye apparaten.

Voor de aanneming en skladirovaniya ieder type van materielen en constructies plaats bezweren op de constructie stek met zodanig berekening, om op de behandeling van hen tot toe adapteren ofs werk werd gekomen zatrachivat op welke wijze het is mogelijk van kleinere arbeid en tijdperk. Ook plaatsen kiezen voor de toelating en overbelastingen van het transport direct toegankelijk van de verdunning. De zones van skladirovaniya materielen (met betrekking tot hun types) schiften door van de elkander skvoznymi rijstrooken door de breedte niet minder 1m.

In iedere zone materielen en producten bed delend in de menigtes met betrekking tot postzegels zodoende, om hen zonder de moeilijkheid was om tijdens het werk te vernemen. De menigtes van de materielen stelen beschikbaar met de intervallen door van elkaar breedte 0.7 m, om te bevoorraden handige benadering en stropovku vracht (eigenschap), zekerheid arbeid werkers. Binnen grote velen odnotipnykh producten, wordt aangeraad, in de plaatsen van skladirovaniya materielen, om de adresboeken van de serie en de postzegels van de producten te vestigen.

Voor de torens kranen postuur relsovye wegen. Voor gusenichnykh kranen of pnevmokolesnykh, aline rijstrooken. Dan kranen vestigen, podemniki en andere gruzopodemnye machines. Voor lancerend in de ontginning van hen osvidetelstvuiut en ervaring gaan akkoord naar het spel regels.

Belangrijkste werken met betrekking tot iedere cyclus volgens de grondbeginsel potochnosti zullen met betrekking tot zakhvatkam ordenen. In construerend van de behuizing huizen met de baksteen muren en mezhduetazhnymi perekrytiyami van sbornogo bepantseerden betonnene stenige werken maken door de methode transversal verdieping-zakhvatok waar. Wezenheid het houdt in in wat inbouwen plan zal op meerdere zakhvatok lijkend op met betrekking tot trudoemkosti onderverdelen. Per zakhvatke vykladyvaiut muur op de verdieping hoogtepunt in het eerst geval met mezhduetazhnykh perekrytii, en dan met inventarnykh podmostei: In de eerst wijziging van vozvodyat muur, in tweede - zet of narashchivaiut podmosti. Op de beeindiging leggend op eerst zakhvatke bricklayers berekenen op de seconde door, en op eerst adjusters de panelen vestigen van bulkheads en borden perekrytii. Later de werkwijze van het werk wordt herhaald. Nummer zakhvatok hierine verdieping is aangewezen op de bouwende grootte. In het algemeen voor zakhvatku accepteren het deel van gebouw, het gelijkmatige gedeelte van huis. Ieder transversal zakhvatku kan worden op twee stadsdeel onderverdeeld. Constructie en oprichting van het mannelijk lid werken whereat maken op gelijke tijdperk op beide stadsdelen waar: Poyarusno vozvodyat leggend van de muren per het stadsdeel of adapteren constructies.

De brickwork van de muren van iedere verdieping van het gebouw waarmaken in drie etappe door de koppelingen adapteerde voor bepaald delyankami die stijft poosevuiu specialization en hun verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het werk van executors.


Alle clausules van het hoofdstuk "Organiserend van fabriceren en arbeid op stroikakh"

Technische documentatie op fabricage van werken met betrekking tot construerend van de gebouwen

Controle door de constructie vervaardiging

Zwoeg Organisatie

Organiserend van fabricage van werken in de oprichting van het mannelijk lid van de gebouwen