Bulkheads van en zapolneniya openingen van stekloblokov

STENIG ARBEIDT

Sveto-doorzichtige barrieres en bulkheads rekenen van pustotelykh glazene bloc in de behuizing huizen, industrieele en burger gebouwen (vijg af. 95, en). Bloc eigen hoge teplotekhnicheskimi kwaliteiten en handelswaar zvukoizolyatsiei, zij zijn macrobiotic en hygienic, en bulkheads van of zapolneniya openingen van hen handig in de ontginning, bewegen niet van de verschijning beneden de handeling van atmosferische voorwaardes, zonder de moeilijkheid drijven aan en bevoorraden van de handelswaar osveshchennost huisvestingen.

Kлadka hз ctekлobлokoc: a - прocecc kлadkh, b - фрagmeнt ctekлobлohнoй пeрegoрodkh; 1 - khрпhhный cokoль, 2 - ctaльнaя obcязka, 3 - aрmhрующhe cteрfнh, 4 - рactcoр

Vijg. 95. Leggend van stekloblokov:
En - de werkwijze van leggende, b - de item van stekloblochnoi bulkhead; 1 - baksteen bajonet, 2 - staal obvyazka, 3 - armiruiushchie kernen, 4 - verdunning

Bloc richten in de openingen op of bulkheads op arris op het cement of cement-calcareous verdunning zonder de verband shvov situerende tussen baksteen muren bepantseerden beton of andere staande constructies van de gebouwen. In de ruimere afmeting van de openingen bloc zwachtelen door het metaal in of bepantseerden betonnen karkas (door de boekbanden) of door de kernen. De methodes van beukend worden in de projecten geindiceerd.

Shvy tussen bloc maken gelijkmatig met betrekking tot de lijvigheid van shvam brickwork, maar niet minder8...10mm - in de vermindering van hun lijvigheid zij slecht worden ingevuld verdunning welk wordt prochnosti barrieres overdacht. Het is de meeste ingewikkelde om verticaal shvy te dempen. Het is hier, net zo in het beddengoed van keramische bloc, de methode benutten van de reductie toepassing van de verdunning op gran steklobloka (vijg. 95, b).Verderop verdunning besnoeien, vyzhimaemogo van horizontale en verticaal shvov. Gelden en andere methode: Richt het een aantal van bloc op het bed van de verdunning op, vertikaal shvy door tussen hen promazyvaiut ab extra gipsovym verdunning, en dan lopen erin vloeiend cement verdunning over. Voor de verdunning versteviging tussen bloc wordt shvy rasshivat aangeraad: Dan plotnee shvy tussen bloc die prochnee constructie. Vooral noodzakelijk uplotnyat shvy in leggend van buitenste behoedende constructies; Hieruit hangen teplotekhnicheskie de kwaliteiten van de barriere af, tevens, in van niet dicht shvakh kunnen agglomeraat vlaga welk koud, vernietigt leggend.


Alle clausules van het hoofdstuk "Leggend van keramische en kunstmatige Stones"

Leggend van keramische en pustotelykh Stones

Leggend van de muren van beton en natuurlijke stenigingen

Verscheiden leggend

 

Leggend van bulkheads

Vereisten naar het beddengoed kwaliteit