Bulkheads van gipsovykh borden

STENIG ARBEIDT

Bulkheads rekenen daarbinnen behuizing huizen en andere gebouwen af. Mezhkvartirnye bulkheads dubbel maken, met de antenne prosloikoi, mezhkomnatnye bulkheads, maken odinarnymi. Borden richten op gipsovom verdunning met de vooringenomenheid verticaal shvov in aangrenzende toerbeurten op. Смотрите ремонт рулевой рейки у нас.

Stichting beneden bulkhead bereiden en aline vooraf toe. Dan op de muren, tussen welk wil vykladyvat bulkhead, richten en repare poryadovki op. Koord-prichalku de hoogtepunt schieten van de eerst een aantal van de borden van alined door de verdunning van de stichting zo aan, om zijn zoom zetelde in de vliegtuigen van bulkhead. De borden van een toerbeurt raskladyvaiut mee de plaats van de installatie van bulkhead en maar meteen op de werkplek prigotovlyaiut gipsovyi verdunning in de volgende weg. In de doos zasypaiut alabaster in de boel, noodzakelijk voor de verdunning toebereiding op de een aantal van de borden. Nalivaiut water samen met zamedlitelem grijpen en menigte jumble vast. Gerede verdunning moet konsistentsiiu dik smetany hebben. Het noodzakelijk om voor te benutten15...20min, omdat alabaster snel wordt bemachtigd. Als verdunning werd bemachtigd, dan razvodit het door het water en te gelden alweer het is onmogelijk, omdat het als vroeg als zal niet noodzakelijke boekband eigenschappen en prochnostiu bezitten.

Voor de installatie van de borden bricklayer ontvouwt zich verdunning met betrekking tot bed, bord neemt, stellen zijn door de topgevel omhoog, zacherpyvaet van de doos verdunning shtukaturnoi door de kling-been en ontvouwt zich het door zelfs stratum met betrekking tot zijdelings grani bord (vijg. 94, en). Dan bricklayer draait zich bord op 90° en stellen op rastvornuiu bed, dicht prizhimaya naar de muur of naar in het verleden stellen bord (vijg in. 94, b). Vyzhatyi verdunning besnoeien kelmoi, aline bord met betrekking tot koord en volgend bord vestigen. Eerst toerbeurt gevestigd, de nauwkeurigheid lezen van de installatie van bulkhead af, vullen leeg shvy door de verdunning van en zachishchaiut hen kelmoi. De seconde en navolgende toerbeurten van de borden richten in zelfde opeenvolging verrichtende verband shvov op.

De positie van borden vestigde in vertikaal vliegtuig checken otvesom en door de regel.

Tot toe de complete inname van de verdunning het vlak van de borden louteren van naplyvshego verdunning en sluik door de staal tsiklei grootte 150X80X 1,5 mm (op een van lange kanten tsikli zijn maakte zubia door het hoogtepunt 2,5 mm met de tree 2mm). Tsikliu in het werk ruim aslant shva, opiraya op gelijke tijdperk op twee borden. Voortvloeit niet groot om tsikliu te pressen, als niet naar smestit als vroeg als stellen borden in.

In bulkhead met begenadigd na de installatie van de seconde een aantal van de borden tussenvoegsel dvernuiu doos. Zijn repare in de werkwijze van leggend van bulkhead door van hout kurken welk steken tussen fotograf plaaten in drie plaatsen met betrekking tot de doos hoogtepunt. Zuivering tussen borden en doos, alsmede de plaatsen van de installatie van van hout kurken vullen gipsovym door de verdunning.

Peremychki overheen de deur openingen maken van gipsovykh borden welk bed symmetrisch betreffende de as van de opening mits de regels van de verband shvov.

De oppere toerbeurten van de borden van bulkhead richten met inventarnykh perenosnykh podmostei op. Tussen laten plafond en de top van de voorgaand een aantal van de borden zuivering15...20mm voor de compensatie de mogelijk sediment van de constructie. Later sloeg het prokonopachivaiut paklei, door gipsovym verdunning door.

De vervoegingen van bulkheads maken mits de regels verbandmateriaal van de borden puttend, in horizontaal shvy de gepaard bulkheads van de verbinding en ankery van stalene kernen door de diameter waar4...6mm, door preliminarily pokrytykh bitumineuze of asfaltene vernis. Naar buitenste muur bulkhead krepyat ershami in2...3 plaatsen met betrekking tot de muur hoogtepunt. In deze hoogte in horizontaal shvy bulkheads bed staal 4-millimetrovuiu bedrading met betrekking tot alle lengte van bulkhead voor de stabiliteit garanderend.

In het apparaat van bulkheads naar binnen huisvestingen gebruik schimmels (vijg. 94, in). Gietvorm bestaaatt uit twee trubchatykh stoek en horizontale batten 2, lengte welk kan worden veranderd vertrouwend de afmeting van bulkhead. Batten beren op van twee metallieke kantel 3 welk kunnen worden met betrekking tot trubchatym stoikam vaststelling op voorgeschreven hoogtepunt stopornymi door schroeven overgeboekt. Paardenstal worden ondergebracht met vintovymi domkratami 4 die in de installatie repare boetseren. Paardenstal boetseren plaats op een afstand250...300mm van de muren en de plaatsen kruisen van de schikking van de deur openingen aan. Waarna hoe de borden van een toerbeurt zullen vastliggen en vyvereny, horizontaal batten brengen op het hoogtepunt van het bord (op300...400mm) en met betrekking tot het de borden vestigen van volgende toerbeurt. Bulkheads van pazogrebnevykh calibreerden borden vozvodyat door gelijke toelatingen, maar pazogrebnevye borden richten "nasukho" met de verband inachtneming op.

Kлadka пeрegoрodok hз ghпcocых плht: a - нaнeceнhe рactcoрa нa bokocую gрaнь плhtы, b - уctaнocka плhtы, c - kлadka пeрegoрodkh пo шabлoну; 1 - ctoйka, 2 - рeйka, 3 - kрoншteйн, 4 - chнtocoй domkрat

Vijg. 94. Leggend van bulkheads van gipsovykh borden:
En - de toepassing van de verdunning op de zijdelings gran bord, b - de installatie van het bord, in - leggend van bulkhead met betrekking tot boetseren;
1 - paardenstal, 2 - batten, 3 - kantel, 4 - vintovoi domkrat


Alle clausules van het hoofdstuk "Leggend van keramische en kunstmatige Stones"

Leggend van keramische en pustotelykh Stones

Leggend van de muren van beton en natuurlijke stenigingen

Verscheiden leggend

 

Leggend van bulkheads

Vereisten naar het beddengoed kwaliteit