De toebereiding van eerste beginselen om te tillen

STENIG ARBEIDT

Adjusters werkende de opslag van bepantseerde betonnene constructies (stropalshchiki), in de toebereiding van eerste beginselen lezen hun kwaliteit af.

In uitwendige schouwing worden gecertificeerd die op beton niet skolov en krakken, oprichting van het mannelijk lid lussen zijn gezond; Verduidelijk boven, niet pognuty hetzij opbrengsten van de armatuur, niet hetzij naplyvov beton op zakladnykh metaal details, in shtrabakh, nesten voor de oprichting van het mannelijk lid lussen. Details met de krakken en andere mankementen overtreffend over gaat, met behulp van kraan overdracht in de menigte met birkoi 'Huwelijkse "staat".

Pognutye de opbrengsten van de armatuur better van allemaal om naar waybills armaturnym door spelbepalend recht te breien. Whereat thema's schouwen, als niet te om van skalyvaniya beton buiten de kern uit te gaan van. Naplyvy beton schrappen skarpelem en door de hamer; Zakladnye details door complementarily zachishchaiut metaal borstel.

Vuiligheid, sneeuw en door naled schishchaiut borstel, soskablivaiut scrub, en dan zal door besom bedruipen; Wordt rastaplivat sneeuw niet toegestaan en ijsje door verhite waterhoudende, om ognevoi methode voor de verhuizing naledi van het vlak van de panelen teploizolyatsionnye vkladyshi of inclusief sgoraemye materielen te gelden.


Alle clausules van het hoofdstuk 'Oprichting van het mannelijk "lid werken in de oprichting van het mannelijk lid van stenige gebouw'en

Algemene informatie en verlangt

Oprichting van het mannelijk lid samenstel van bewegende delen, huisvestingen en instrumenten

Aanneming van en skladirovanie sbornykh constructies

De toebereiding van eerste beginselen om te tillen. Stropovka

Breng en de installatie van de constructies op

Bemantelend van de kelders en de muren van de kelders

Bemantelend van sbornykh het gepansterde beton eerste beginselen van de baksteen gebouwen met betrekking tot de motie van leggend

Bemantelend van krupnopanelnykh bulkheads

Bemantelend perekrytii

Bemantelend van sanitari-technische cabines, musoroprovoda, van liftovykh collieries

Vereisten naar de bemantelende kwaliteit