Vereisten naar bemantelend van sbornykh constructies

STENIG ARBEIDT

Sbornye betonnene constructies bepantseerden in de winter van rijdier door gelijke methodes, als in de zomer van. Omstreeks ordenend van aanvullende afmetingen bevoorradend de succesrijk voerend van de werken en de stabiliteit van de constructies, vozvedennykh in negatieve temperaturen, in de projecten worden handleiding en kandidatenlijsten gegeven. Postzegel en de compositie van de verdunning, waarover moet sbornye eerste beginselen vastliggen, ook worden in het project geindiceerd.

Tijdens de behandeling en op de opslag zorgvuldig verdedigen tegen uvlazhneniya en naledi detail van gemakkelijk betons, alsmede van de luchtige toestand van uteplyaiushchikh de strata van de panelen en de aangeslotene vlakken van de eerste beginselen van sbornykh constructies. Wordt hieraan toegeschreven aan wat de verzadiging van gemakkelijk betons of door uteplitelya water verzwaart teplotekhnicheskie de eigenschappen van behoedende constructies, en raffinage van obledenevshikh vlakken sloot voor bemantelend, prosushka stykov in encapsulation - kostbare en arbeidsintensieve operaties aan. Als zamonolichivat styki van de aardolie oto ijsje en sneeuw door de vlakken, wordt onzekere verbinding gekregen.

In bemantelend van de constructies gevestigd op de verdunning, temperatuur het op het moment van het beddengoed moet zelfde, net zo voor de winter metselwerk zijn. Wordt aangeraad aan gebruik adapteerde voor het werk in de winter respectievelijk implementeert verdunning bepalen van de gezwind ostyvaniya op de plaats ofs werk.

Verdunning ontvouwen zich met betrekking tot bed maar meteen voor de installatie van eerste beginselen, om te krijgen van de handelswaar obzhatie verdunning in shve. Lijvigheid oprichting van het mannelijk lid shvov moet ontwerp rijmen, omdat zijn uitbouwing accuraat verlaagt prochnost constructies, maakt toevalligheid de van niet eenvormig sediment van de constructies in ottaivanii verdunning in de voorjaar van en hun deformatie.

Styki sbornykh bepantseerden beton eerste beginselen zadelyvaiut met de vergoeding voor die, wat zij zullen rekening bemerken. Styki, niet vernemen van computative streven, zamonolichivaiut door de verdunning van de postzegel niet onderaan 50 of arme mengeling (wordt met de toevoeging potasha) verondersteld. Voor zamonolichivaniem verenigde vlakken louteren van garbage, sneeuwen, naledi en otogrevaiut podvergshiesya obledeneniiu plaatsen. Verdunning of beton mengeling met de toevoeging potasha bed met posloinym versteviging. Styki vernemende computative streven, zamonolichivaiut door de verdunning en beton mengeling betuigd in de compositie project van inleidend progrevom styka en opeenvolgend vyderzhivaniem beton door de methode termosa of kunstmatig progrevom (elektroprogrevom). Styki metaal onderdelen, het is mogelijk zamonolichivat ook door de verdunningen en beton mengelingen met chemische toevoegingen, als dit wordt in het project aangeraad.


Alle clausules van het hoofdstuk "Fabricage van stenige en oprichting van het mannelijk lid werken in de winter van"

De eigenaardigheden van fabricage van werken in negatieve temperatuur

Leggend door de methode zamorazhivaniya

Leggend op de verdunningen met chemische toevoegingen en met navolgend ottaivanie en progrevom

Butobetonnaya leggend

Vereisten naar bemantelend van sbornykh constructies

Afmetingen, gedraagden zich in het tijdvak van ottaivaniya leggend

Ongeval voorkoming