Vereisten naar de bemantelende kwaliteit

STENIG ARBEIDT

In bemantelend van sbornykh kelders controleren verband en lijvigheid shvov tussen hen, zapolnenie shvov en pazov tussen bloc, alsmede shvov tussen borden perekrytiya; Vertikalnost en pryamolineinost vertoont zich en de hoeken van de muren; De nauwkeurigheid van het apparaat deformational shvov. Het is onder andere, het is onmogelijk om uit te gaan van, om in het beddengoed van de eerst toerbeurt van stenovykh de bloc van de kelder shvy tussen hen vielen met shvami tussen fundamentnymi bloc samen. Verband hier moet zelfde, net zo tussen stenovymi de bloc van de kelders, t zijn. Door hem. Vertikaal shvy in aangrenzende toerbeurten smeshchaiut niet door beneden 1/4 lengtes van bloc.

Sbornye constructies richten op het cement verdunning op. Verdunning gebruik tot toe de beginneling van de inname - het het is onmogelijk om door waterhoudend te verdunnen. Op de werkplek voor rasstilaniem bedden verdunning perelopachivaiut.

De muren van de kelders van beton bloc moeten lijvigheid horizontaal shvov tot toe 15mm, en lijvigheid gedeeld shvov niet boven 20mm en niet minder 10mm hebben.

De afwijkingen van de toerbeurten van blochnoi leggend van de omlijning op de lengte 10m worden binnen 15mm verondersteld, en in de afmeting van de openingen - niet boven +15mm, whereat de vermindering van de breedte van de openingen, niet ontwerp, wordt niet verondersteld. De afwijkingen van de vlakken en de hoeken van blochnoi leggend van vertikali hierine een verdieping moeten 10mm niet overtreffen.

Vertikalnost bloc vyveryaiut met betrekking tot batten-otvesu. Met het dit uitdraaien op uitzicht zijn hechten naar het vlak van bloc zo, om kantel opersya door arris op de oppere topgevel van bloc, en de lagere en oppere tegenstanden van batten-otvesa de topgevels beroerden van checkable vlak. Vertikalnost bovenkomt controle confronterend met de waarde beklimmen van de verwerping van otvesa van de middelmaat positie.

De vooringenomenheid van de bijlen van de kelders wordt op ±10, van en de bijlen van de onderleggers, rigelei - niet boven ± 5mm verondersteld.

In bemantelend sbornykh van eerste beginselen perekrytii, van de ladders, van de balkons uurwerk die, om met betrekking tot de motie van bemantelend en in de aanneming van volbracht werken lager delen van constructies lagen volgens het project vast. Als de breedte van het lager stekken progonov, van de borden perekrytiya of andere eerste beginselen kleiner ontwerp dat constructie kan kalven.

Om de dwaling van bemantelend, van de verwerping van de positie van de constructies van ontwerpen het is mogelijk was om in de werkwijze van de oprichting van het mannelijk lid van het gebouw te corrigeren, van node na bemantelend van perekrytiya iedere verdieping om door geodesic apparata horison en de schikking van de bijlen van het lager constructies van het gebouw te checken. De resultaten van poetazhnoi de verificatie van de constructies zeiken in het werk dagblad af. Overeenkomstig de blauwdruk controles stempelen bijlen en de plaatsen van de installatie van de constructies voor volgende verdieping.

De afwijkingen van de constructies van ontwerpen kentekenen (met betrekking tot hoogtepunt) en van ontwerpen bijlen lapen in bemantelend van navolgende verdiepingen. Als deze afwijkingen overtreffen verondersteld, vraag omstreeks de nadere fabricage van werken en de methodes van de correctie van de mankementen beslisen met de deelname van organisatie ontwerpen.


Alle clausules van het hoofdstuk 'Oprichting van het mannelijk "lid werken in de oprichting van het mannelijk lid van stenige gebouw'en

Algemene informatie en verlangt

Oprichting van het mannelijk lid samenstel van bewegende delen, huisvestingen en instrumenten

Aanneming van en skladirovanie sbornykh constructies

De toebereiding van eerste beginselen om te tillen. Stropovka

Breng en de installatie van de constructies op

Bemantelend van de kelders en de muren van de kelders

Bemantelend van sbornykh het gepansterde beton eerste beginselen van de baksteen gebouwen met betrekking tot de motie van leggend

Bemantelend van krupnopanelnykh bulkheads

Bemantelend perekrytii

Bemantelend van sanitari-technische cabines, musoroprovoda, van liftovykh collieries

Vereisten naar de bemantelende kwaliteit