Vereisten naar de kwaliteit van de werken

STENIG ARBEIDT

Confronteer en decoratieve leggende - redelijke methodes otdelki het vlak van de muren en andere stenige constructies. Daarvandaan naar hun kwaliteit makelij terzijde van geknarste regels en vereisten bijzonder - naar gorizontalnosti, naar vertikalnosti en gelijkaardige lijvigheid shvov. De bakstenen van het gezicht vlak van leggend moet zelfs grani hebben, zonder okolov, zuiveren vlak en lijkend op kleurig lommer. Lees de kwaliteit van leggend door de toelatingen en instrumenten beschreven in het hoofdstuk af.

Baskisch door keramische borden op gelijke tijdperk met leggend van de muren voeren op gelijke verdunning, als leggend van de muren, maar postzegels niet onderaan uit 25. Oblitsovyvaiut muren prislonnymi door keramische borden geconsolideerd op de verdunning zonder verband ontwerpen met leggend, op portlandtsementnom de verdunning van de postzegel niet onderaan50.

De verdunning woeligheid controle in de werkwijze van de werken, ze moet niet boven 7sm (de daling van standaarde kegel), en voor zapolneniya vertikaale zuivering tussen muur en tichel, zijn indien bracings van de borden op stalene stropdassen - niet boven 8sm.

Lijvigheid shvov in Baskisch door de borden maken zelfde, als in brickwork. Alle shvy in de Bask van bewerkte gebouw moet bol verdunning en rasshity staan.

De afwijkingen van oblitsovochnykh vlakken van vertikali stelden otvesom vast, moeten voor de muren van de baksteen van beton en andere stenigingen van correcte vorm 10mm op de verdieping en 30mm op alle gebouw niet overtreffen.

De bask vlak checken door de controle batten door de lengte 2m; Prosvety tussen batten en oblitsovannoi vlak moet 5mm niet overtreffen. Vyshcherbiny, van zazubriny en skoly de hoeken van oblitsovochnykh borden op de verheffingen worden niet bovenstaand verondersteld1...2mm.

Tussen leggend en detailleert windows en dvernykh nalichnikov, alsmede tussen Bask en architectonic ceinturen zuiveringen moeten 10mm, poosje hen door alle middelen door zadelyvaiut verdunning niet overtreffen.


Alle clausules van het hoofdstuk "Gezicht leggende en de Bask van de mur'en"

De types van otdelki verheffingen

Gezicht leggend van de baksteen en Stones

Decoratief leggend

Leggend van de muren met Baskisch door de borden

Vereisten naar de kwaliteit van de werken