Vereisten naar de kwaliteit van de werken

STENIG ARBEIDT

Cement of asfalten gidroizolyatsionnaya styazhka moet door vast materiaal zelfs stratum liggen en om niet otsloenii en krakken te hebben. Obnaruzhennye mismaakte plaatsen raschishchaiut en lapen.

Terrein beneden okrasochnuiu of kadet gidroizolyatsiiu moet van asperities elk meer 5mm op horizontaal vlak niet hebben en 10mm - op vertikaal (hen ontdekken door de toepassing van trekhmetrovoi batten).

Vlak beneden okrasochnuiu gidroizolyatsiiu aline, prosushivaiut en ogruntovyvaiut. Navolgend strata door de lijvigheid niet boven 2mm oorzaak na prosushki en verkalking in het verleden veroorzaakte en de controles van hun kwaliteit.

Bewerkte okrasochnaya gidroizolyatsiya moet vast materiaal - zonder de kinkhoorns, van de krakken, vzdutii en otsloenii zijn. In ontdekkend van de mismaakte stadsdelen van hen raschishchaiut, dor en dek opnieuw.

Voor nakleivaniem kadet gidroizolyatsii stichting zorgvuldig louteren, dor en ogruntovyvaiut.

Alle strata okleechnoi gidroizolyatsii moet worden dicht tussen elkaar en met de stichting aangeplakt. Styki nakleennykh polotnishch situeren vrazbezhku (niet dichterbij 30sm) en proshpaklevyvaiut verhit mastikoi. Onduldbaare bobbels, vzdutiya en de puckers van isolerend stratum. Zodanig mismaakte plaatsen raschishchaiut en zadelyvaiut, en dan nakleivaiut aanvullend izolyatsionnyi stratum.

Betrouwbaarheid en leven gidroizolyatsii in de velen is aangewezen op de kwaliteit van werken volbracht. Gidroizolyatsionnye werken worden-boven gedekt, daarvandaan per geoefende etappe hen roeien met de riemen met betrekking tot wet, bij wie indiceren kwaliteit en de afwezigheid certificeren van de mankementen.


Alle clausules van het hoofdstuk 'van "Gidroizolyatsiya stenige constructie's

Types en benaming gidroizolyatsii

Toebereiding mastik en apparaat gidroizolyatsii

Vereisten naar de kwaliteit van de werken

De regels van het ongeval voorkoming