De regels van de voerend van leggende en vereisten naar zijn kwaliteit

STENIG ARBEIDT

Butovye kelders beginnen vykladyvat van verkorte stadsdelen. Overgangs van een diepte van zalozheniya kelder naar andere maken door de afgronden volgens de handleiding van het project waar. Whereat in iedere afgrond moet zijn niet van minder twee toerbeurten van leggend welk stileert afhankelijk van krupnosti stenig35...60sm. De Stones van de bovenste een aantal van iedere afgrond verband met vyshelezhashchei leggend.

Vijg. 84. Veronderstelde afwijkingen in leggend van de kelders van butovogo stenig
(Shtrikhpunktirnymi door de lijnen worden gestempeld de landsgrenzen van veronderstelden afwijkingen)

Leggend gedrag door de etappes met betrekking tot 0,8.. 1,0 m. Whereat het hoogtepunt van de breuk op de landsgrenzen van de stadsdelen van leggend moet niet boven 1,2 m zijn. Hiaaten vykladyvaiut in de vorm ubezhnoi door shtraby afgronden lager relatie hoogtepunten naar de lengte1 2 of1:1.

Pauzes in het werk in de vervaardiging van butovoi leggend worden verondersteld slechts na zapolneniya de verdunning van de hiaaten tussen de Stones van-ontluiken toerbeurt geleggd. De vlakken van de Stones van deze toerbeurt dek door de verdunning leix in de leggend renascence. In dorre verhite en wijdlopige weersgesteldheid voor keer van de pauze butovuiu leggend verdedigen tegen de gezwind vysykhaniya beschuttingen of kadet materielen.

In butobetonnye kelders bed gekuist van de vuiligheid Stones en karkas, anders zo zij zullen niet ontzagwekkend stsepleniya met beton hebben. In dorre weersgesteldheid karkas voor het beddengoed in beton mengeling polivaiut door het water. De hiaaten van butobetonnoi leggende tussen aangrenzende stadsdelen maken in de vorm van de afgronden - posloino, alsmede in butovoi leggend waar.

Om te stijven van monolitnost butobetonnoi leggende, pauzes in het werk in zijn oprichting van het mannelijk lid rekenen leix na vtaplivaniya Stones in de opper stratum van beton mengeling en verstevigingen zijn af. In de pauzes in leggend in dorre zomer weersgesteldheid leggend3...4 tijdperk per etmaal bevochtigen, polivaya door het water.

De leggende kwaliteit van buta en butobetona checken met behulp van gelijke metende instrumenten en door gelijke toelatingen, als de kwaliteit van brickwork. Leggend volbracht met de janboel van afwijkingen veronderstelde, is onderhevige correctie. In deze gevallen vraag omstreeks de leggende voortzetting beslist ontwerp organisatie.


Alle clausules van het hoofdstuk "Butovaya en butobetonnaya leggend"

Butovaya leggend

Butobetonnaya leggend

Beheer in de oprichting van het mannelijk lid van butovykh en butobetonnykh kelders

De regels van de voerend van leggende en vereisten naar zijn kwaliteit