Regels razrezki

STENIG ARBEIDT

Spel op de macht leggend worden door voornamelijk stenig vernomen, omdat verdunning in leggend minder ontzagwekkend, dan koppelde hen zijn Stones. Stones bijstere inktkoker te weer stellen zich tegen slechts krimpende streven en, om te dit eigendom benutten, hen situeren in leggend volgens de regels razrezki.

Voor de vermijding verkromming en skalyvaniya Stones bed op andere zo, om zij soprikasalis, is mogelijk, door ruimer vierkant - grootst granyami. Het is zo, als stenige A. (Vijg. 9, en) in het beddengoed op stenige B. Opiraetsya slechts in twee punten die aangeschoten van uitwendige rekening R.Het kan zich buigen en zelfs om (vijg aan te breken. 9, b). Stenige A. Kan en zal niet van de beenbreuk, maar krijgen omdat aandrang van hem peredaetsya slechts in twee punten die namelijk erin Stones AIB ogut razdrobitsya. Daarvandaan voor de eenvormige overhandiging van de aandrang van ene stenige andere noodzakelijk, om allen van hen stonden op nizhelezhashchii niet in de gedeeld punten, en door alle bovenaards granei (vijg door. 9, in). Als de vlakken van loodrecht spel beroeren op de steniging naar de strev, dan Stones zal slechts op de druk werken. Het de eerst regel volgt van razrezki leggend: De bedden van de stones moeten naar loodrechte machten zijn, spel op leggend, en Stones in leggende moet horizontale toerbeurten zich bevinden.

Kameннaя kлadka: a - нacухo beз нagрузkh, b - to fe, пod нagрузkoй, c - нa рactcoрe, пod нagрузkoй

Vijg. 9. Metselwerk:
En - nasukho zonder de rekening, b - gelijk, beneden de rekening, in - op de verdunning, beneden de rekening

In alle een aantal Stones bed zo, als niet naar kwam hun afwijking voor. Als de lateraale vlakken van de stones worden naar horison (vijg omgebogen. 10), die zodanig Stones in leggend zal wiggen 3 welk razdvinut Stones 2 en vormen 4. Voor de vermijding dit noodzakelijk, om schaaft palende een Stones van ander, waren naar loodrechte bedden. In dat tijdperk als twee zijdelings schaaft palende Stones, zal niet zijn naar de loodrechte buitenlagen van de muren, en twee andere lateraale vliegtuigen zullen niet zijn loodrechte eerst, die Stones/, bijvoorbeeld accuraate hoeken op de buitenlaag, kunnen van de toerbeurt en naar infringe de leggende integriteit vallen buiten.

Kлadka, рaзрeзaннaя нakлoнныmh плockoctяmh kamнeй

Vijg. 10. Leggende snee door de gezinde vliegtuigen van de stones


Alle clausules van het hoofdstuk "Algemene gegevens op de metselwerk'

Schrijft en wijzend van leggend machine

Regels razrezki en de eerste beginselen van de metselwerk:

Prochnost en de stabiliteit van de metselwerk: