Ongeval voorkoming

STENIG ARBEIDT

In fabricage van stenige en oprichting van het mannelijk lid werken in de winter respectievelijk gelijke regels verrichten van het ongeval voorkoming, als in de zomer van. Het is tevens, vroegtijdig wouden kuisen, podmosti en stremyanki van de sneeuw en naledi, en in de noodzakelijkheid posypaiut hun door het zand. Het is het is onmogelijk op te richten podmosti op van niet gekuist van de sneeuw perekrytiya of voedingsbodem.

In de leggende oprichting van het mannelijk lid met de toepassing elektroprogreva het is onmogelijke om die stadsdelen door te werken, waarin constructie resideert beneden de voltage. Voltage wordt toegestaan te insluiten slechts na de beeindiging van leggende en de installaties van de waarschuwing symbolen, prohibitive toegang in gevaarlijke zone.

Aan het werk, de drukke oprichting van het mannelijk lid van leggende erbuit-van de -deuren, moet worden met hartelijke kleren ondergebracht. Afhankelijk van weersgesteldheid (vrieskou, strengelen) hen tijdperk bevoorraden voor obogreva in hartelijke huisvesting.

Aan het werk, prigotovlyaiushchie verdunningen met chemische toevoegingen, speciale voorlichting verstrijken omstreeks de eigenaardigheden van deze werken. Er is in staat in de verbinding het feit die chemische toevoegingen eigen verschillende graad vrednosti en hebben prima van elkaar eigenschappen, voorlichting werkers omstreeks de afmetingen van de zekerheid gedrag voor geldend van iedere nieuwe chemische toevoeging. Huisvestingen, bij wie prigotovlyaiut verdunningen, moeten goede luchtverversing hebben.


Alle clausules van het hoofdstuk "Fabricage van stenige en oprichting van het mannelijk lid werken in de winter van"

De eigenaardigheden van fabricage van werken in negatieve temperatuur

Leggend door de methode zamorazhivaniya

Leggend op de verdunningen met chemische toevoegingen en met navolgend ottaivanie en progrevom

Butobetonnaya leggend

Vereisten naar bemantelend van sbornykh constructies

Afmetingen, gedraagden zich in het tijdvak van ottaivaniya leggend

Ongeval voorkoming