De regels van het ongeval voorkoming

STENIGE WERKen

Tot toe checken beginneling en tijdens leggend van de kelders van prochnost de bracings van de muren van de sloten en kotlovanov.

In de afwezigheid van bracings in de sloten en kotlovanakh of in bracings, niet rekeningen dachten van de materielen toe, de menigtes van de stones situeren voorbij de prisma's van obrusheniya voedingsbodem.

Afstand van brovki van de helling of de bracings van de sloten (kotlovana) tot toe de menigtes van de materielen stelt magister of prorab vast. In het werk in de sloten of kotlovanakh opleten, om brovki werden van de materielen op de breedte niet minder 50sm vergeven. Stones verhuizing in de sloot met betrekking tot gleufen op het moment, wanneer hierin belen sloten niet aan het werk in. Wordt sbrasyvat Stones in de sloot niet verondersteld.

De bracings van de muren kotlovanov en sloten schrappen in de werkwijze van de oprichting van het mannelijk lid van de kelders. Lager cambrels branden slechts na de installatie bovenste los, op gelijke tijdperk erbuit nemen met betrekking tot hoogtepunt slechts een of twee lagere krepezhnye grondslagen, anders land kan kalven.

Voor de afstamming aan het werk in de sloten (kotlovany), alsmede voor de kweken van hen op podmosti richten stremyanki door de breedte 0.75 m of pristavnye ladders balustered op. In de winter van hen op een regelmatige basis louteren van naledi en sneeuw.


Alle clausules van het hoofdstuk "Butovaya en butobetonnaya leggend"

Butovaya leggend

Butobetonnaya leggend

Beheer in de oprichting van het mannelijk lid van butovykh en butobetonnykh kelders

De regels van de voerend van leggende en vereisten naar zijn kwaliteit