De regels van het ongeval voorkoming

STENIGE WERKen

In het werk met verhit bitumineus mastikami voortvloeit om regels verhoedende brandwonden te verrichten.

Boilers voor varki asfalteren richten op alined stekken op, verkaveling welk wordt in het project van fabricage van werken geindiceerd. Om vocht asfalteren niet klopte vuur (in de gevallen ognevogo podogreva), boiler richten met kleine vooringenomenheid terzijde, tegengestelde topke op. Maar meteen op boiler stelen beschikbaar doos met het zand en ognetushitel.

In varke bitumineus mastik de regels verrichten van de vermenging van de bitumens van verschillende postzegels: In het eerst geval rasplavlyaiut in boiler de asfalteren van lage postzegel en waarna, hoe zal de onderrichting van de schuim stoppen, voegen de bitumens van hogere postzegels toe. In rasplavlennyi asfalteren het is onmogelijk toe te voegen de asfalteren van lage postzegels, omdat dit kan ruim penoobrazovaniiu en soderzhimoe boiler vyplesnetsya leiden tot. De doellatten respectievelijk asfalteren achterw laten in varochnyi boiler met betrekking tot de plank van boiler, om te ontwijken bryzg. Het is het is onmogelijk om de boiler van bitumens door meer dan 2/3 het volume te downloaden.

Om verhite mastiki niet raspleskivalis, hen boeken in bevelled bachkakh met de huiken over; Bachki vullen op 31/4 volume. Afstamming en opbrengen te adapteren ofs werk bachkov met verhit mastikami moet mekhanizirovan zijn.

Voor het werk met verhite mastikami werkers moeten nadevat brezentovye rukavitsy en kostumen, bril en lederene laarzen.


Alle clausules van het hoofdstuk "Gidroizolyatsiya van stenige constructie's

Types en benaming gidroizolyatsii

Toebereiding mastik en apparaat gidroizolyatsii

Vereisten naar de kwaliteit van de werken

De regels van het ongeval voorkoming