Sanitari-technische cabines

STENIG ARBEIDT

Sanitari-technische cabines richten op de stichting op, van zand bakten, waaronder podkladyvaiut gidroizolyatsionnyi stratum van de kadet materielen.

In de installatie van sanitari-technische cabines (vijg. 146) de correspondentie aflezen van de positie van de opbrengsten van de tabakspijpen van de dienst geslachten van vestigden cabine en in het verleden stellen op begane grond in. Dan controle van vertikalnost alle vier granei de bloc van naveshivaniem batten-otvesa. Zavyshennyi de hoek van sanitari-technische cabine verzuimen verplaatsen het breakage bijwijlen in over en weer tegengestelde op-1 planken.

Moнtaf caнhtaрнo-teхнhheckhх kabhн: a - уctaнocka kabhн, b - рhхtocka h cыceрka

Vijg. 146. Bemantelend van sanitari-technische cabines:
En - de installatie van de cabines, b - rikhtovka en vyverka

Whereat opleten, om werden verbindingen sanitari-1 technisch stoyakov gecombineerd. Rikhtovku cabines maken in de onbuigzaam stropakh waar.

Bemantelend van de eerste beginselen van liftovykh collieries (vijg. 147). Beneden de eerste beginselen van de lift schacht bed beslechten van de verdunning.Voor het apparaat bedden doen beschuttingen sluiting opening van liftovoi colliery af. Het is tevens, checken, worden daarbinnen de colliery elk van het werk niet gedraagd. Een van adjusters verhuist verdunning lopatoi, en andere razravnivaet het met betrekking tot tortsovym granyam in het verleden stellen basis in. In het bed met betrekking tot een van de lange kanten van colliery vtaplivaiut twee postzegels, top welk moet oprichting van het mannelijk lid horison, en op de overzijde - van een of twee wig corresponderen. De top van de wiggen moet meerdere hoger boven de oprichting van het mannelijk lid horison zijn.

Moнtaf bлokoc лhфtocых шaхt: a - нacodka h oпуckaнhe, b - рhхtocka, c - cыceрka h ccaрka ctыkoc; 1 - cлoй рactcoрa, 2 - уctaнocohныe рhckh, 3 - bлok шaхtы, 4 - шabлoн, 5 - рeйka-otcec

Vijg. 147. Bemantelend van de bloc van liftovykh collieries:
En - navodka en verlaging, b - rikhtovka, in - vyverka en lassend stykov;
1 - de stratum van de verdunning, 2 - stellende gewaagdheden, 3 - de bloc van colliery, 4 - boetseren, 5 - batten-otves

In de verlaging op de plaats van obemnogo de basis van colliery adjusters, priderzhivaya het voor tegengesteld grani, lees de nauwkeurigheid ervan belandend op plaats af zodat vooraf maakte gewaagdheden 2 op ik perekrytii. Voor liftovykh collieries noodzakelijk, om grani gevestigd van en stellen eerste beginselen sovmestilis in. Als van node de positie verbeteren van de bodem van de basis oprichting van het mannelijk lid lomami. Als basis van liftovoi colliery perekoshen in de vliegtuigen van de postzegels, toen het kweken, vervangen een van postzegels en toen bloc opnieuw oprichten. In andere verticaal vliegtuig bloc dragen tot toe vertikali, beten door beten slepende erbuit wig en in de noodzakelijkheid vyveshivaya detail met behulp van oprichting van het mannelijk lid breakage. Zodanig toelating verschaffenen dicht zapolnenie horizontaal shva door de verdunning. Vertikalnost instellen bloc checken door batten-otvesom met betrekking tot alle vier kanten.

Obemnye eerste beginselen rasstropovyvaiut na hen finale vyverki met stremyanki. Permanente beukende waarmaken lassen zakladnye de delen van obemnykh eerste beginselen.


Alle clausules van het hoofdstuk 'Oprichting van het mannelijk "lid werken in de oprichting van het mannelijk lid van stenige gebouw'en

Algemene informatie en verlangt

Oprichting van het mannelijk lid samenstel van bewegende delen, huisvestingen en instrumenten

Aanneming van en skladirovanie sbornykh constructies

De toebereiding van eerste beginselen om te tillen. Stropovka

Breng en de installatie van de constructies op

Bemantelend van de kelders en de muren van de kelders

Bemantelend van sbornykh het gepansterde beton eerste beginselen van de baksteen gebouwen met betrekking tot de motie van leggend

Bemantelend van krupnopanelnykh bulkheads

Bemantelend perekrytii

Bemantelend van sanitari-technische cabines, musoroprovoda, van liftovykh collieries

Vereisten naar de bemantelende kwaliteit