Stropovka

STENIG ARBEIDT

Stropovka - deze tijdelijke verbinding van constructies monteerde met de agrafe van gruzopodemnoi machine.

Totdat zastropovat detail, adjuster kiest gruzozakhvatnye apparaten, naar overeenkomstige menigte en de beschikking van de lading, en podveshivaet hen op de kraan krom; Gruzozakhvatnye apparaten gebruik slechts die welk worden voor deze lading (van de basis) benoemd. Dan adjuster zorgt dat detail vrijelijk cost op de gebouwen of stichting; Primerzshie details sdvigaiut door breakage. Kraan in dit geval kan gebruikt maar voor podderzhivaniya hoge details van oprokidyvaniya zijn.

Meerderheid van beton en bepantseerde betonnene details stropuiut voor de oprichting van het mannelijk lid lussen, zadelannye in het detail. De agrafe van ascensional apparaat moet vrijelijk zakhodit in zev lussen. Agrafeen zavodyat van de buitenzijde kant van het detail van terzijde zijn centrum van de zwaartekracht. Anders strakhovochnyi zapor agrafe in het detail opbrengen kan naar binnen van krom laten achterwege. Ascensional huisvesting krepyat voor alle lussen beschouwd voor brengen in overeenkomstige positie op. Niet gebruikt voor zatsepki lading beeindigt van je welste weinig-vetvevogo stropa adjuster consolideert zo, om in de shift van de lading door de kraan deze einden niet zadevali voor getroffen op fairways thema's. In correct geselecteerde strope hoek tussen het vertakkingen in de kweken van de lading moeten 90° niet overtreffen. Stropalshchik wordt door volgende regels geleid; Het is het is onmogelijk om gruzozakhvatnym apparaat, te benutten als het defected; Wordt buiten vleermuis chinit defected apparaten verboden.

De meeste verbreid gruzozakhvatnye apparaten - stropy, traversy.

Stropy izgotovlyaiut van stalene touw, zamknutogo in de beugel of vorming lus. Op stropakh lading podveshivaiut te haakt, traversam.

Algemeen gelden stropy alomvattend verzacht, mnogovetvevye.

Alomvattende scheerriem (vijg. 125, en) - dit zamknutaya lus van de interval van de touw, beeindigt welk worden zapletkoi 1 of szhimami gekoppeld.

Verzachte scheerriem (vijg. 125, b) bestaaatt uit de interval van de touw, beeindigt welk worden met koushami ondergebracht 2. Naar kousham krepyat agrafeen 3 of karabijnen 4 en dan verzachtten scheerriem misschien gebruikte op welke wijze staak mnogovetvevogo stropa (vijg. 125, in).

Mnogovetvevye stropy brengen tijdperk twee -, vier - en shestivetvevye door. Met behulp van dvukhvetvevogo stropa (vijg. 125, g) brengen eerste beginselen met twee oprichting van het mannelijk lid lussen (progony, bloc, onderleggers) op.

Chetyrekhvetvevoi scheerriem (pauk) (vijg. 125, d) wordt voor bemantelend van de borden perekrytii, van de ladder vlucht van de trappen en andere eerste beginselen vier oprichting van het mannelijk lid lussen benoemd. Scheerriem bestaaatt uit beugel-skoby 5 welk, naveshivaiut op de agrafe van de kraan, van en twee tweetallen oblechennykh stropov - van de vertakkingen.

gрузoзaхcatныe прhcпocobлeнhя: a - унhceрcaльный ctрoп, b - obлegheнный ctрoп, c - cхemы cязkh унhceрcaльнogo ctрoпa, g - dcухcetcecoй, d - hetырeхcetcecoй ctрoпы; 1 - зaплetka, 2 - koуш, 3 - kрюk, 4 - kaрabhн, 5 - koльco-ckoba

Vijg. 125. Gruzozakhvatnye huisvestingen:
En - alomvattende scheerriem, b - scheerriem verzachtte, in - blauwdrukken kleverig alomvattend stropa, g - dvukhvetvevoi, d - chetyrekhvetvevoi stropy;
1 - zapletka, 2 - koush, 3 - kromme, 4 - karabijn, 5 - beugel-skoba

Traversy eigentijds metaal onderlegger of landgoed met de apparaten voor de verovering van adapteerde eerste beginselen. Traversami brengen de eerste beginselen van ruimere afmeting op. In stropovke soepele stropami bolsherazmernykh de eerste beginselen (van de panelen, van de borden van de coatings van ruime lengte) is niet gebruikt best deel van het nuttige hoogtepunt van de kweken van de agrafe van de oprichting van het mannelijk lid kraan. Traversy ook benutten voor de kweken van eerste beginselen welk kun niet oprichting van het mannelijk lid krimpende streven verschijning in stropovke soepel stropom vernemen. Als zakhvatnykh apparaten, travers, gebruik soepel podveski met de agrafeen of karabijnen op de einden of kleshchevye en andere veroveringen. Op de vijg. 126 wordt balochnaya traversa voor de kweken van panelnykh bulkheads (gipsobetonnykh, vibrokirpichnykh, gipsoshlakovykh) gemerkt. Traversa podveshivaetsya naar de agrafe van de kraan dvukhvetvevym stropom voor de beugels. Op de onderlegger 2 worden beweeglijke bloc 3, bij wie zapasovany stropy-podveski geadapteerd 4. Bloc repare fixatorami 5 in elk plaats van de onderlegger welk inlaat stropovke paneel voor de lussen om erop slechts verticaal rekening over te boeken.

Baлohнaя tрaceрca dля пodъema пaнeльных пeрegoрodok: 1 - ctрoпohнoe koльco, 2 - baлka, 3 - пeрedchfныe bлokh, 4 - ctрoпы пodceckh, 5 - фhkcatoры

Vijg. 126. Balochnaya traversa voor de kweken van panelnykh bulkheads:
1 - stropochnoe beugel, 2 - onderlegger, 3 - beweeglijke bloc, 4 - stropy podveski, 5 - fixatory


Alle clausules van het hoofdstuk 'Oprichting van het mannelijk "lid werken in de oprichting van het mannelijk lid van stenige gebouw'en

Algemene informatie en verlangt

Oprichting van het mannelijk lid samenstel van bewegende delen, huisvestingen en instrumenten

Aanneming van en skladirovanie sbornykh constructies

De toebereiding van eerste beginselen om te tillen. Stropovka

Breng en de installatie van de constructies op

Bemantelend van de kelders en de muren van de kelders

Bemantelend van sbornykh het gepansterde beton eerste beginselen van de baksteen gebouwen met betrekking tot de motie van leggend

Bemantelend van krupnopanelnykh bulkheads

Bemantelend perekrytii

Bemantelend van sanitari-technische cabines, musoroprovoda, van liftovykh collieries

Vereisten naar de bemantelende kwaliteit