Muren met architectonic detailleert

STENIG ARBEIDT

Naar de architectonic delen van leggend houden karnizy van de baksteen of keramische Stones pilyastry, poyaski, sandriki, verroest, kontrforsy, polukolonny, erkery, van obramleniya de openingen van krivolineinogo gedaante, alsmede podokonnye en andere nishi stand. Behalve architectonic details van de baksteen, van keramische Stones, keramisch, van stenige en beton borden voor de laatste compositie van de verheffingen van de gebouwen details benutten, izgotovlyaemye van beton, van het keramiek en natuurlijke wijze stenig.

Leggend van architectonic eerste beginselen van de rechthoek en profilnogo baksteen maken op gelijke tijdperk met de oprichting van het mannelijk lid van de buitenste en inner muren van het gebouw waar. Details poyaskov en karnizov vykladyvaiut van de bakstenen, protrusive in de vorm van de kantels met stupenchatym profiel, kantels - van confronteren baksteen stellen op arris of bedded plashmya in. Velden tussen kantels vulen gebruikelijke of profilnym baksteen of artistieke tussenvoegingen in.

De protrusive roeit van leggend in karnizakh, poyaskakh en t. D. Ongeacht van het systeem van de verband maken van volledige bakstenen waar. Whereat van de zwedeen alle een aantal van leggend wordt niet boven verondersteld dan op 1/3 lengtes van de baksteen, en generaal vynos niet gepansterd karniza - niet boven 1/2 lijvigheid van de muur. Karnizy met generaal vynosom elk meer 1/2. De muur lijvigheid rekenen van gepansterd brickwork op de postzegel verdunning niet onderaan 25 af of van sbornykh bepantseerde beton eerste beginselen, zaankerivaemykh in leggend. Hen vozvodyat volgens de handleiding van verplaatsen zich.

Sveshivaiushchiesya toerbeurten karnizov, poyaskov, alsmede andere delen van muren, voor leggend welk gelden tesanyi baksteen, vykladyvaiut van polnotelogo of speciaal (profilnogo) van confronteren baksteen zelfs alsdan, wanneer muren vozvodyat van pustotelogo baksteen.

Beton en bepantseerden beton architectonic details gelden in laatste compositie van nalichnikov en hellingen dvernykh en windows openingen, apparaat poyaskov, ruimer karnizov en voor de decoraties van de verheffingen. Voor deze doelen gebruik architectonic details van het keramiek, poosje karnizy met keramische details wordt toegestaan te maken slechts vperevyazku met leggend napuskom. Algemeen vynos moet niet overtreffen de halveert van de lijvigheid van de muur.

Door architectonic details van de natuurlijke wijze steniging ordenen inzonderheid bajonetten, nalichniki en hellingen, alsmede van hen rekenen poyaski af.

Architectonic details, net zo andere oblitsovochnye producten, werkwijze vestigen van leggend alsmede op in het verleden vozvedennye muren. In de installatie van de details in de werkwijze van leggend in toepassing brengen bracings door de agrafeen of skobami, zadelyvaemymi in shvy leggend tijdens zijn oprichting van het mannelijk lid, en door andere methodes volgens de handleiding van aan het werk werkjes. Karnizy van sbornykh details vynos overtreffend de half van de lijvigheid van de muur, repare ankernymi door de schuifsloten, preliminarily zadelannymi in leggend op de diepte, gegeven door het project.


Alle clausules van het hoofdstuk "Gezicht leggende en de Bask van de mur'en"

De types van otdelki verheffingen

Gezicht leggend van de baksteen en Stones

Decoratief leggend

Leggend van de muren met Baskisch door de borden

Vereisten naar de kwaliteit van de werken