Skladirovanie

STENIG ARBEIDT

Gedragend op stroiku baksteen roeien met de riemen door de leden. Whereat gedragen zich de buitenste schouwing van de baksteen (van de stones) en lezen paspoorten af, bij wie worden type geindiceerd en de postzegel van de baksteen en andere door het spel standaarden of specificatie beschouwd.

Op de baksteen van elk types moeten niet zijn van otbitykh hoeken, van iskrivlenii en andere mankementen, niet specificatie veronderstelden, en baksteen confronteren, tevens, moeten hebben zelfs zuiveren bovenaards. Silikatnyi baksteen moet van eenvormige kleur, zonder de krakken en de insluitsels van komev mineraal grondstof zijn. Wordt naar de aanneming keramische baksteen "nedozhog", niet verondersteld alsmede baksteen calcareous insluitsels (dutiki) uitdaging de baksteen vernietiging.

Baksteen skladiruiut met betrekking tot types en postzegels, en confronteren baksteen - alsmede naar de kleur van vlak confronteren. Als baksteen drijven constructie stek zonder de containers of pakketten, toen het razgruzhaiut door de hand, bed in de menigtes door het hoogtepunt tot toe 1,6 m of op poddony. Whereat baksteen met neskvoznymi dieptes situeren door de dieptes onder, met die, om erin niet infiltreerden water welk de vochtigheid vergroot van de muren en in zamerzanii kunnen de baksteen vernietiging veroorzaken. Confronteer baksteen bed in de menigtes door correcte toerbeurten met betrekking tot merken, te kleurt en dodenrijk. Het hoogtepunt van de menigte moet 1,5 m niet overtreffen. Pakketten met de baksteen richten in de object op de opslag door de menigtes, in het een-tweetje etappe op.

Keramische stenovye en oblitsovochnye Stones, alsmede Stones van andere materielen razgruzhaiut, skladiruiut en opslag als baksteen confronteren. Oblitsovochnye producten van keramisch van beton en andere borden opslag in de containers of dikt van hout gebouwen aan, zij zijn bedded in2...3 toerbeurt op arris door confronteren vlak bij elkaar. Fasadnye de tichels van kleine grootte skladiruiut in de containers, en oblitsovochnye architectonic details - bed op podkladkakh, in een toerbeurt met betrekking tot hoogtepunt.


Alle clausules van het hoofdstuk "Brickwork"

Het systeem van de verband van leggend

De werkwijze van brickwork

Verscheping, skladirovanie, onderwerpend van en raskladka baksteen op de muur

Onderwerpend, van rasstilanie en razravnivanie verdunning

Methodes en de opeenvolging van leggend. Types rasshivki shvov

Leggend van de muren en hoeken

Leggend van de colonnes en prostenkov

Gepansterd brickwork

Leggende peremychek, inktkokeren

Apparaat deformational shvov

De werkplek van bricklayers

Organiserend van de arbeid van bricklayers

Opeenvolgende controle en vereisten naar de leggende kwaliteit. Algemene vereisten

De eigenaardigheden van de oprichting van het mannelijk lid van stenige constructies in seismoopasnykh zones

De regels van technische zekerheid