Inktkoker leggend

STENIG ARBEIDT

Baksteen inktkokeren maken in het gebouw van de ondergrondse dienst lijnen. Afhankelijk van benaming en afmeting inktkokeren tijdperk brengen om (vijg door. 64) of rechthoek met de muren door de lijvigheid niet minder van 1 baksteen. Voor leggend van de inktkokeren gelden polnotelyi keramische baksteen en cement-calcareous of verdunningen cementeren.

Tot toe de rekenen beginneling van leggend van de inktkoker met betrekking tot alined voedingsbodem beton stichting door de lijvigheid af100... 150mm. Na het beddengoed en de verharding van beton mengeling op het terrein respectievelijk maken van razmetku inktkoker. Voor om de inktkoker opmerking het centrum en vriendenkring. Voor de rechthoek inktkoker - gedragen zich longitudinal en transversal as, van inner en buitenste grani muren. Dan zagotovlyaiut en raskladyvaiut baksteen, ontvouwen zich verdunning en bed baksteen.

Om de inktkokeren vykladyvaiut tychkovymi door de toerbeurten. Bakstenen situeren zo, om hen tychkovye grani gevormd de inner vlak van de inktkoker van gegevene diameter. Leggende verband, smeshchaya bakstenen in aangrenzende toerbeurten op 1/4 baksteen. Vertikaal shvy op inner vlak, en ushirennye op de buitenlaag van leggend, geheel vulen verdunning in. Vooral in het apparaat van de inktkokeren in vochtige voedingsbodems. In de kleine diameter van de inktkoker, buitenst shvy door zadelyvaiut verdunning, in ruime diameter, voor de uitsparing van de verdunning - rasshchebenivaiut.

Om de inktkokeren hebben in lager onderdeel aan het werk camera, de diameter welk verreweg van meere diameter van het hoofd (toegang deuren). Overgangs van aan het werk camera naar de toegang deur maken met geleidelijke napuskom, waarde welk in alle een aantal van leggend stileert15...30mm, prietom een kant van de inktkoker bangmakerij laten op alle hoogtepunt van de inktkoker. Dezerzijds richten khodovye skoby 5 - hen zadelyvaiut met betrekking tot de leggende motie totaliter op4...5 toerbeurten met betrekking tot hoogtepunt in chequered orde met zodanig berekening, om zij formeerden lesenku.

Leggend van de inktkokeren koppeling volbrengt van twee persoon, whereat bricklayer4...5-rijden rang resideert daarbinnen inktkoker, ontvouwt zich verdunning en bedden bakstenen, en de bricklayer van 2 baarlijke verhuizingen-rijden naar hem materielen. Afhankelijk van afmeting en de diepte van de inktkokeren de compositie van de koppeling misschien vergrootte tot toe3...4 persoon.


Alle clausules van het hoofdstuk "Brickwork"

Het systeem van de verband van leggend

De werkwijze van brickwork

Verscheping, skladirovanie, onderwerpend van en raskladka baksteen op de muur

Onderwerpend, van rasstilanie en razravnivanie verdunning

Methodes en de opeenvolging van leggend. Types rasshivki shvov

Leggend van de muren en hoeken

Leggend van de colonnes en prostenkov

Gepansterd brickwork

Leggende peremychek, inktkokeren

Apparaat deformational shvov

De werkplek van bricklayers

Organiserend van de arbeid van bricklayers

Opeenvolgende controle en vereisten naar de leggende kwaliteit. Algemene vereisten

De eigenaardigheden van de oprichting van het mannelijk lid van stenige constructies in seismoopasnykh zones

De regels van technische zekerheid