Zwoeg Organisatie

STENIG ARBEIDT

Organiserend van de arbeid - dit systeem van de afmetingen bevoorradend de redelijk benuttend van aan het werk vensterramen welk sluit overeenkomstige rasstanovku mensen in de werkwijze van de vervaardiging, afscheiding op de koppelingen, de methodes van de voerend van de werken, normirovanie en de opwinding van de arbeid, organiserend van de plaats ofs werk, hun dienst van en de noodzakelijke voorwaarde van de arbeid in.

Een van het basisprincipe van organiserend van de arbeid zijn de afscheiding van de constructie werkwijze op de transacties en de specialization van executors op hun eiser. Iedere werker benutten op de transacties, consistente erbij kwalificaties - onredelijk zatrachivat tijdperk en machten inktkoker-treinde werker waar met het werk kan aan het werk ondergeschikte expertise vragen.

Niet minder belangrijke fabriceren grondbeginsel - van potochnost. Door volgens het het grondbeginsel arbeid tussen aan het werk volbrengende constructie werkwijze (bijvoorbeeld, de brickwork van de muren), onderdelen zo, om werden voortduring van en tsiklichnost operaties op het bezworene stadsdeel van het werk bevoorraden.

De cruciale voorwaarde van de effectiviteit van de arbeid aan het werk - de rede van de methodes ervan uitvoering. Dit wordt veroorzaakt noodzakelijkheid om arbeid op wetenschappelijke basis te regelen. Technische geschriften, inclusief kandidatenlijsten met betrekking tot de wetenschappelijke activiteit van de arbeid, naam door de kaarten van werkwijzen zwoegen.

De kaarten van werkwijzen zwoegen op fabricage van stenige werken hoofdstukken hebben:

  • "De effectiviteit van geldend van de kaart", waar wordt vervaardiging van bricklayer in kubieke versmaaten op 1 cheloveko-dag geindiceerd;

  • "Executors, instrument, van de huisvesting, implementeert", waar wordt numerieke en kvalifikatsionnyi de compositie van de koppeling van bricklayers gegeven, alsmede lijst en de boel van instrumenten vergde, van de huisvestingen en implementeert;

  • "Voorwaardes en de toebereiding van de werkwijze", waar worden operaties volbrachte tot toe de beginneling van het werk (bijvoorbeeld, de verificatie van gorizontalnosti de toerbeurten in het verleden van volbracht leggend, onderwerpend op de werkplek van kladochnykh materielen en t opgesommen. D.);

  • "Technologie en organiserend van de werkwijze'n", bij wie komen: Het tijdschema van zwoegen weerkaatsende opeenvolging verwerken, tijdsduur en de uitgaven van de arbeid per aan het werk operatie volbracht door bricklayers; De beschrijving van de operaties; De blauwdrukken van organiserend van de werkplek met de aanwijzing van de plaatsen van de zoek van bricklayers, sitings poddonov met de baksteen, van de dozen met de verdunning en t. D.;

  • "De toelatingen van de arbeid" geillustreerd door de schilderstuken ontdekkende de technologie van de voerend van aan het werk moties en vulden door summiere exemplifying tekst aan.

De kaarten van werkwijzen zwoegen, roundup progressieve ervaring, de uitbouwing dragen van de arbeid capaciteit van bricklayers bij.

Constructie werkwijzen worden door de koppelingen volbracht. Verplichtingen in de koppeling worden zodoende rondgedeeld, om werden tenue zagruzka werkers en de ritmisch voerend van alle operaties bevoorraden. Kwantitatieve en kvalifikatsionnyi de compositie van de koppeling van bricklayers is aangewezen op de beschikking en volume van de werken.

In de doelen van de verbetering van het leiderschap door fabricerende koppelingen paren in gespecialiseerde of ingewikkelde brigades.

Gespecialiseerde brigades bestaanan uit aan het werk een broodwinning (specialiteiten) en maken waar, doorgaans, eenvoudige constructie werkwijzen.

Ingewikkelde brigades bestaanan uit de koppelingen van diverse broodwinningen makend deel uit van de creatie van bepaalde aanmaak. Het is bijvoorbeeld, brigade met betrekking tot metselwerk schift op de koppelingen van bricklayers, timmerlieden, adjusters, takelazhnikov. In ingewikkelde brigade met betrekking tot het aantal van aan het werk leidinggevende broodwinningen benoemen en de boel van aan het werk andere broodwinningen, baseerden zich wat zij moeten de mogelijkheid bevoorraden van aan het werk leidinggevende broodwinningen om maximale arbeid capaciteit te bereiken, alsmede, om alle brigade was helemaal en eenvormig gedownload werk.

De ingewikkelde brigades van laatste aanmaak maken de elk meere brede cirkel van de werken waar, en hun door de aanmaak misschien als vroeg als van niet metselwerk, en geheel bouwend, treinde naar inner otdelochnym werken.

De meeste doeltreffend wordt arbeid in ingewikkelde brigades of de ingewikkelde brigades van laatste aanmaak vertaald in economische berekening geordend. Best resulteert zodanig brigades verkrijgen, wanneer zij werken volbrengen op de voorwaardes brigadnogo podryada. Wezenheid het houdt in in wat ingewikkelde brigade, spel op de grondbeginsels van economische berekening, verplichting accepteert, t. Door hem. Bedot opeenvolging met betrekking tot de voerend van de bepaald ingewikkeld van de werken door voorwaardelijke smetnoi waarde, en vertrouwende de verkregene reductie van de eerst gekost van deze werken nader wint naar normatieve wedde materiele toebedeling.

De overheid van de constructie-oprichting van het mannelijk lid organisatie, in zijn zwenk, wordt verplicht vroegtijdig te approviander van de object door het ontwerp-smetnoi construeren en organisatorische-technologische documentatie, constructie machines en samenstel van bewegende delen, materielen, constructies en details, noodzakelijk voor de voerend van de werken met betrekking tot overeenkomst, om constructie-technisch leiderschap door de constructie uit te voeren.

In de conclusie van een verhandeling op de voerend van de werken, naar podryadnoi brigade op gelijke tijdperk met geproduceerd gemeenschappelijk akkordnym gewaad op de voerend van de werken met betrekking tot object liggen gepland (wezen aangewezen op de activiteit van de brigade) uitgaven op de vervaardiging van attorned naar haar werken vast: Uitgaven op het materieel, constructies en detailleert, de ontginning van de constructie machines; Overheade rekeningen. Aan de volbrenging van de werken geplande en feitelijke uitgaven stelen op geoefende object (knooppunt) vast. Verschil tussen de geplande en feitelijke uitgaven van khozraschetnoi brigade op de eiser van belastte met naar haar werken stileert verkreeg door de brigade uitsparing. Met de vergoeding voor deze brigade betalen wedde en materiele stijving volgens De positie omstreeks akkordnoi de voldoening van de arbeid in de constructie af. Het is tevens, khozraschetnuiu brigade premiruiut voor uitsparing verkreeg. Bonus tussen aan het werk brigades pro-koers naar tarifnym koerzen en tijdperk beheersten, en van de toestemming van alle leden van brigade met de vergoeding voor echte bijdrage ieder aan het werk in totale resultaten - met betrekking tot de coefficient van deelname zwoegen, in de vervaardiging.

In het complex podryadnykh brigades koppelingen algemeen specialiseren zich op de voerend van het bepaalde type van werken. Op gelijke tijdperk in zodanig brigades wijd heer aangrenzende broodwinningen welk verhuurt polnotsennee om te downloaden.Aan het werk en om de tijdig voerend van alle werken te stijven.

Brigade werken volbrengt met betrekking tot zakhvatkam potochnym methode.

Leidende brickwork is de koppeling van bricklayers, in de oprichting van het mannelijk lid van polnosbornykh gebouwen - de koppeling van adjusters.

Volbracht door iedere koppeling van het werk checken van aan het werk koppelingen van aangrenzende broodwinningen, t. Door hem. Koppelingen welk zullen navolgende werken volbrengen. Het werk van bricklayers controle adjusters: Zij vyveryaiut, bijvoorbeeld, de horison van het lager delen van muren voor bemantelend perekrytii.

De werken van bricklayers en adjusters roeien met de riemen stolyary en shtukatury die na de oprichting van het mannelijk lid van de muren en bulkheads windows vestigen, deuren, oshtukaturivaiut hellingen, muren. In het werk met betrekking tot methode brigadnogo podryada het systeem van pooperatsionnogo kwaliteit controle wordt door de deken regel van de leden van brigade. Alle dat correctie weet van veronderstelde vergissingen zal de aanvullende uitgaven van de arbeid vergen en materielen, zal verkregene uitsparing en de generaal vervaardiging van de brigade verlagen. In de combinatie met het systeem van de controle op het deel van aan het werk andere koppelingen, dit jaagt naar de uitbouwing van de kwaliteit naar op en de defectless commissioning van volbracht werken welk, in de lang gerend, de winst draagt in de prestatie van de constructie vervaardiging bij.


Alle clausules van het hoofdstuk "Organiserend van de vervaardiging en arbeid op stroikakh"

Technische documentatie op fabricage van werken met betrekking tot construerend van de gebouwen

Controle door de constructie vervaardiging

Zwoeg Organisatie

Organiserend van fabricage van werken in de oprichting van het mannelijk lid van de gebouwen