Aan het werk koppelt

STENIG ARBEIDT

In de constructie werkwijze participeert niet een werker, en de groepering van werkers. Groepering aan het werk volbrengend het complex van de operaties welk stileren in de hoeveelheid eenvoudige constructie werkwijze, heet door de koppeling. Naar ieder aan het werk koppeling wordt bezworen bepaalde werkplek is een zone op vozvodimoi constructie toegerust door noodzakelijk technisch direct toegankelijk, bij wie wordt de arbeid activiteit van executor of de groeperingen van executors, gewoonlijk volbrengend een werk of operatie gepleegd. Organiserend van de werkplek moet zodanig zijn, naar om werker was geschikt om te werken, en om het maakte niet van niet productieve moties, wanneer naar hem noodzakelijk om materielen of producten, instrumenten en t te nemen. P.

Een van de spelbepalende problematiek van organiserend van de arbeid van de koppelingen - wisselborgtocht ieder aan het werk eenvormige en ononderbroken voor de wijziging door het werk. Naar met het dit uitdraaien op uitzicht iedere koppeling wordt het losse stadsdeel van het werk bevoorraden, afmeting welk worden van de voorwaarde zagruzki op de koppeling het voor de wijziging zonder de transities op andere stadsdelen en zonder de verplaatsing podmostei of andere huisvestingen vastgesteld. Zodanig stadsdelen van werken naam delyankoi.

Het deel van vozvodimogo gebouw, waarover voor bepaalde keer brigade volbrengt bepaalde constructie werkwijze, heet zakhvatkoi.

Per zakhvatke in de macht van de limitedness van zijn afmeting de voorkant onderkennen van de werken, binnen de grens welk personeelsleden met geproduceerde hen door de samenstel van bewegende delen de werk volbrengen. In de metselwerk de voorkant van de werken van bricklayers is stadsdeel aangeduid voor het werk van de koppeling of brigades voor de wijziging.


Hoofdstuk "Gegevens op de delen van gebouwen en fabricage van burgerlijke werk'en

De rangschikking van de gebouwen en vereisten ernaar:

Het belangrijkste ontwerp eerste beginselen van de blauwdrukken van de gebouwen:

 

Besefen omstreeks burgerlijke werken, werkwijzen en de organisaties van aan het werk koppelingen:

De types van constructie en oprichting van het mannelijk lid arbeidt: