Zadelka openingen

STENIG ARBEIDT

Openingen en ruime openingen zadelyvaiut door de baksteen of de Stones van correcte vorm, alsmede en leggend van de muren van overeenkomstige lijvigheid zwachtelend met het oud leggend en rasshivaya shvy of vpustoshovku.

Bijzondere aandacht whereat activeren die, om zorgvuldig was zadelan de top van de opening of openingen. In het beddengoed van de voorgaand bovenste een aantal van leggende zuivering (shov) tussen oud en nieuw leggend zachekanivaiut door onbuigzaam verdunning cementeren. Whereat in het eerst geval gestoken en zachekanivaiut laatste toerbeurt zabutki, en dan - gezicht versty.

In zadelke gering opening, nesten of borozdy in het eerst geval de leggende vlak kuisen van garbage en absterge zijn door waterhoudend. Dan selecteren en podgonyaiut met prikolkoi losse bakstenen. Volgend zabrasyvaiut in de nest verdunning en bed bakstenen treinde. Whereat niet door alle middelen om oud leggend met nieuw leggend in te zwachtelen. Borozdy zadelyvaiut op alle diepte of in de vorm van de bulkhead behoedend gevestigd in muur kanaal.


Alle clausules van het hoofdstuk 'De verstellend van stenige constructies en hun vernieuwing"

Instrumenten voor razborki en de verstellend van leggend

Razborka, instandhouding en reconstructie van leggend

Vergroting van en podvodka kelders

De Baskische instandhouding

Ongeval voorkoming