Zadelka onderleggers

STENIG ARBEIDT

De einden van de onderleggers zadelyvaiut in construerend van nieuwe gebouwen alsmede in de instandhouding. In de oprichting van het mannelijk lid van de stenige gebouwen van glunderen perekrytii bed met betrekking tot de motie van leggend van de muren: Draag leggende tot toe de hoogte van de bodem van de onderleggers of lager podushek, stempelen plaatsen beneden het lager podushki en bed hen. Top podushek vyveryaiut met betrekking tot hoogte of niveliru. Volgend leggend narashchivaiut, vozvodyat op twee toerbeurt hoger boven van de hoogte mezhduetazhnogo perekrytiya vertrekkende nesten voor de onderleggers. Nesten door het hoogtepunt van elk meere vier toerbeurten steken met gezind shtraboi voor beste verband in zadelke. Bedded in de nesten de einden van de onderleggers repare in de muren staal T-schilderachtig ankerami.

Voorbeelden zadelki in de muur van de onderleggers worden op (vijg gemerkt. 151, en, b). Alle metallieke onderdelen, zadelyvaemye in leggend, dek protivokorrozionnoi door de isolatie - door melk cementeren, verhit asfalteren of surikom. De einden van het metaal onderleggers (vooral hun topgevels) obertyvaiut voilokom 3 of mineraal vatoi makend dit teploizolyatsionnuiu bescherming van promerzaniya. De einden van van hout onderleggers obertyvaiut door twee strata tolya 5 behoedend van vlagi en zagnivaniya. De topgevels van de onderleggers laten een of anders open: Ertussendoor bezwijmt vlaga van de spant. Na vyverki de onderleggers van de nest zadelyvaiut door leggend, door alle middelen zwachtelend zijn met in het verleden vozvedennoi onderlegger. Bijzondere aandacht whereat activeren instandhouding en de correcte positie van izolyatsionnykh verpakkingen en zadelku ankerov, constructie welk algemeen wordt in het project geindiceerd. Ook zadelyvaiut de einden van de onderleggers in het herstel arbeidt, bijvoorbeeld in de wijziging van hout perekrytii.

Çadeлka koнcoc baлok c kлadkу: a - ctaльнoй, b - deрecянный; 1 - aнkeр, 2 - шtырь, 3 - coйлok, 4 - рactcoр, 5 - toль, 6 - coзdушый зaзoр

Vijg. 151. Zadelka de einden van de onderleggers in leggend:
En - stalen, b - van hout;
1 - anker, 2 - shtyr, 3 - voilok, 4 - verdunning, 5 - tol, 6 - vozdushyi zuivering


Alle clausules van het hoofdstuk 'De verstellend van stenige constructies en hun vernieuwing"

Instrumenten voor razborki en de verstellend van leggend

Razborka, instandhouding en reconstructie van leggend

Vergroting van en podvodka kelders

De Baskische instandhouding

Ongeval voorkoming