Zadelka kraakt

STENIG ARBEIDT

Totdat zadelyvat krakken, noodzakelijk om aanleidingen uitdaging hen te verwijderen, en dan te zijn zeker die deformaties van de muren werden beeindigd, en krakken breiden niet. Met het dit uitdraaien op uitzicht aslant krak in meerdere plaatsen lag vuurtorens (vijg. 152, en) van gipsovogo van de verdunning door de breedte50...100, door de lijvigheid6...10mm. Als muren oshtukatureny, dan in de plaatsen van de installatie van vuurtorens wondpleister sbivaiut, raschishchaiut shvy van leggend, louteren leggend en shvy zijn van de stof nemen en absterge door het water af. Het is het is onmogelijks om vuurtorens op de aardolie en nepromytuiu leggend ingestellen, omdat zij zullen niet worden met de om haar aangesloten en toenemend van de krak in leggende zullen gipsovom vuurtoren niet overdacht worden. Op vuurtorens de datum schrijven van hun installatie uit. Als, bijvoorbeeld, door twee-drie weken na de installatie op vuurtorens zal van de krak niet verschijnen, dit dat deformatie beduidt van de muur stopgezet. De term van de controle van de deformaties met betrekking tot vuurtorens benoemen afhankelijk van de bedoelde aanleidingen van de deformaties. Doordringende krakken louteren van de vuiligheid en stof afnemen en invulen vloeiend verdunning cementeren, nagnetaya het naar binnen rastvoronasosom. Monding krakken zadelyvaiut ontmantelend de delen van oud leggende en ter vervanging zijn nieuw.

In zadelke krakken in de muren door de lijvigheid 11/2 baksteen leggend ontmantelen en zadelyvaiut door stap voor stap losse stadsdelen op alle lijvigheid van de muur in de vorm van de baksteen kastelen. Als de lijvigheid van de krakken beduidend, dan voor de bracer van leggend dikwijls ingestellen ankery of onderleggers (metaal stropdassen) (vijg. 152, b). Deze onderleggers zadelyvaiut in leggend als overheen probivaemymi openingen rekenen peremychki af.

In zadelke doordringende krakken in de muur door de lijvigheid 2 baksteen en elk meer in het eerst geval pauze leggend langs de krak op de diepte 1/2 baksteen (vijg. 152, in) van ieder kant van de muur. Volgende krak absterge door het water, richten opalubku en nagnetaiut erin vloeiend cement verdunning van de compositie op1 3 of1 Door 2 stadsdelen door het hoogtepunt1... 1,5 m. Dan genomen in tweeen leggend gestoken van beide leden van kraken door de baksteen vperevyazku met het oud leggend.

Çadeлka tрeщhн c cteнaх: a - ghпcocыe maяkh нa tрeщhнe, b - metaллhheckhe ccязh прh зadeлke tрeщhн, c - chd kлadkh прh зadeлke tрeщhн; 1 - maяk c рaзрыcom, 2 - нocый maяk, 3 - metaллhheckaя ccязь, 4 - kлadka зadeлkh

Vijg. 152. Zadelka kraakt in de muren:
En - gipsovye vuurtorens op kranig, b - metaal stropdassen in zadelke krakken, in - het type van leggend in zadelke krakken;
1 - vuurtoren met de breuk, 2 - nieuwe vuurtoren, 3 - metaal verbinding, 4 - leggend zadelki

Instandhouding prostenkov. In de instandhouding prostenkov aangrenzende openingen overlegd brickwork op glinyanom verdunning of vestigen erin tijdelijke paardenstal vernemende rekening van vyshelezhashchei leggend. Dan stap voor stap ontmantelen en vervangen blies leggende nieuwe op en waarna, op welke wijze ze koopt noodzakelijk prochnost, ontmantelen tijdelijk leggend of branden tijdelijk bracings los.


Alle clausules van het hoofdstuk 'De verstellend van stenige constructies en hun vernieuwing"

Instrumenten voor razborki en de verstellend van leggend

Razborka, instandhouding en reconstructie van leggend

Vergroting van en podvodka kelders

De Baskische instandhouding

Ongeval voorkoming